.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Какви дънки и клинове носите, какво мислите за този панталон?

Споделете, може и снимки от интернет, какви дънки, клинове, панталони харесвате и носите.
    Какво мислите за този панталон?

http://vmzona.com/newsite/popup_prod...&sorttype=DESC

Мега фен Аватара на strawberry88
    Скини дънки нося. Клинове нося само на тренировки, най-обикновен, черен. А този панталон, дето си го дала, не ми харесва.

Мега фен Аватара на tori
    Нося прави дънки, щото скинитата ми стоят ужасно зле, не харесвам клинове и съответно не нося. Харесвам панталона.

Супер фен Аватара на weheartiit
    скини дънки нося аз,с клинове не се харесвам изобщо и ги нося само вкъщи.
    панталона не е лош ама тези лентички от страни ме смущават леко.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Повече харесвам и нося клинове, отколкото дънки. Иначе скини дънки нося.

Обикновено прави дънки, черен клин. Панталона е хубав, но би бил по-добре без лентите :/

Супер фен Аватара на lubovvv
    Панталона е пълна скука.
    Клинове нося, но не бих тръгнала по улицата само по клин, грозно ми е. Пантолони по крака и ги предпочитам цветни.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    на мен линка не ми се отваря (и по-добре като видях откъде е )
    нося предимно клинове в един цвят (мразя шаренийките), както и скини дънки, но по-рядко

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Не харесвам прави дънки. Нося само тесни. За цветове-деним и други, но не и много цветни. А относно клиновете-рядко. И то такива само: http://bazar.bg/pictures2/e8/pics/e8...f7003c25bb.jpg
    Тези клинове дето напускаха сега, толко шарени и със всякакви мотиви са ми изкл. грозни за навън. ( http://img01.prodavalnik.com/images_...461_rev002.jpg ). Приличат на пижамата ми.

Предимно нося тесни(тип цигара) дънки ,обаче скоро си зех едни червени тесни джинси и мноого ме радват и май ще почна да си купувам джинси вместо дънки ;д А не се харесвам с клин имам чувството,че съм излязла по чорапогащник ;д ,много рядко нося ,а ако нося ще или с рокля или с дълга блуза.

anonymous708973
    Guest
    Нося предимно скини дънки. Най-често дори тъмни, прекалена съм консерва :д Имам и светлосини, ама трябва да е много специално светлосиньо, за да не се чувствам като слон. Задължително изчистени, без протъркано и без дебилни шевове през средата на краката ми, за да ги правят криви.

Клинове нося вкъщи и когато тренирам, защото не понасям анцузи. Имам един сив най-обикновен, а в момента съм с някакъв синьо-черен змийски :д (от плат е, не от кожа). Тези дни ще се обикалят магазините и ще си търся кожен или с кожени елементи за бар, че имам едни обувки, с които просто ще заспи, а ми трябва и нещо подобно:

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    http://img01.prodavalnik.com/images_...461_rev002.jpg ). Приличат на пижамата ми.
    Именно защото мяза на пижамка и е меко и удобно, за да уча с него в библиотеката, че с дънки не се търпи :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Ооо, говори ми

Такива тук бол, и наистина са много удобни за учене в даскало/библиотеки/етц.

Супер фен Аватара на girl91
    Нося skinny дънки - светли и тъмни. Също и такива панталони. Клинове нося единствено зимата под рокли/поли.
    НЕ харесвам тази мода да се ходи само по клин вместо панталон/дънки. Половината момиченца по улиците са само по клинчета без значение дали изглеждат добре в тях...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Skinny дънки, тъмни ако са е по-добре.
    Клинове имам няколко, нося ги или под дънките, когато е кучешки студ и вкъщи, защото ми е удобно с тях.
    Навън, ако съм с дълга туника или по-дълга блуза, която да прикрива всичко - да.
    Иначе не ми харесва как стои като прост панталон + нормална блузка. Грозно е даже.
    *сън*

Мега фен Аватара на baby_baby
    дънки не носа много много но обичам с ниска талия

ето някои от клиновете които нося (имам ги същите) :

http://s.rozali.com/p/k/l/klin-6-9321-500x0.jpg

http://www.bezplatno.bg/uploads/ads/...30/34549-1.jpg

http://bazar.bg/pictures/70/pics/706...f60c577b01.jpg

Супер фен Аватара на The Cheetah
    И аз нося скини дънки, но повече черни клинове.
    П.П. Панталона не е зле

Голям фен Аватара на sunshine :**
    За панталона-харесва ми, но за някоя по-възрастна жена около 30 години, сега аз не бих тръгнала с тях, защото ще съм като баба.Клинове нося единствено с туника / изключително рядко нося/.По принцип си ходя с дънки, но наистина тесни, взимам си по-малък от моя номер, за да са ми плътно по крака.Не понасям като са ми широки, защото ми правят бедрата дебели.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Skinny дънки,нося. Клинове,не особено,обичам ги за вкъщи. Навън излизам с най-обикновени дънки или рокля/пола в зависимост от времето,най-много си падам по късите панталонки. Панталона,хубав е.. ♥

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Падам си по тесните дънки(skinny jeans),съответно ги и нося.Рядко нося клинове - само на тренировки.
    ПП:Панталона ми допада.

Мега фен Аватара на Infinity
    Намирам панталона за много грозен.
    Нося само скини дънки във всякакви нюанси на денима и предпочитам да са с ластик без закопчаване отгоре.
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Скини дънки и клинове.Не обичам туника с клин.

Аз също се присъединявам към обичащите Skinny имам в няколко в червено ,черно . Класически и в бяло
    На мен са ми доста удобни като цяло .
    Обичам и клинове да нося най-често кожени или с различни орнаменти . Може на цветя или пък със вестникарски щампи . Важното останалите дрехи какви са за да не става натруфено .

Попринцип нося скини дънки-тъмно,светло сини,черни,сиви-всякакви,клинове-черни и имам един от тези зимните с еленчетата-за дънките който си постнала-не са лоши,но според мен си вземи някои,които да са тесни отдолу при крачолите

само скини, любимите ми колкото до панталона - има хубава кройка ама джобовете отзад не ми стоят нещо добре, а и лентичките идват в повече според мен

Е как всички носите тесни дънки и шарени клинове, а пък този панталон ви смущава. На мен ми харесва и би стоял доста добре на момиче с добро тяло. И аз нося повече дънки и панталони по мен и когато нося клин гледам да е с по дълга блузка и определено не харесвам тези шарените, но въпрос на вкус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си