.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Мега фен
    Не ни е мястото в ЕС сега. И със сигурност не ни беше и през 2007ма.
    И проблема не е в съюза, в нас си е.
    DarkTemplar, който толкова отвержено защитава ЕС, що не сподели колко % усвояване имат тези проекти.
    На прима виста се сещам за поне 10 училища, които бяха ремонтирани и след това закрити в следващите 3 години.
    Друг любим пример ми е изградената пречиствателна станция в село без обратна канализация.
    Изобщо, по мой груби сметки, сме усвоили 7.6 милиарда, като сме платили малко над 5 милиарда членски внос и такси. Тоест в България са влезли повече пари от емигрантите, работещи в чужбина и пращащи парите си тук, отколкото от еврофондовете.
    Като към това се прибавят глобите за които сме платили и които ме мързи да търся, и тези които висят
    (справка:http://www.darikfinance.bg/novini/10...E1%EB%E5%EC%E8)
    и картинката става весела.
    А сега прибавете разбитото ни земеделие( половин южна България остана без препитание, щото ЕС забрани отглеждането на тютюн, за да угоди на Гърция)
    Факта, че им служим като лагер, да им спира бежанците.
    Факта, че големите германски вериги продават тук субсидираните им боклуци, отклоняват ДДС чрез ВОП,
    не плащат корпоративен данък(печалба), те ако не са на печалба, кой е?

В България данъчната тежест се носи от бедните хора. При положение, че те плащат глоби, такси и членски внос, а насреща една подбрана шепа хора се облагодетелства от европейски програми. Щото масово голяма част от бизнеса избягва да се занимава с ЕС програмите, критериите са неясни, администрацията е некадърна и много малко хора реално успяват да защитят проект.

И защо беше всичко това? За да могат Сульо и Пульо да се хвалят по предизборни кампании, че са вкарали България в ЕС, като за да го направят са прекарали целия си мандат на колене, нетърпеливи да разцелуват всичко, което далечно прилича на задник...
    И май най-печеливши са онези родители, които, водени от любов към образованието, си пратиха отрочетата да учат в чужбина, щото последните са много тъпи да избутат бг университет.

Пак казвам, нямам нищо против ЕС, но в нашата корумпирана държава, той е само още едно средство за крадене от бедните и даване на онази прослойка морални дегенерати, които са си въобразили, че са над другите щото могат да крадат и лъжат.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Средностатистическия гласоподавател на АТАКА, даже не знае кои са ни последните трима президенти, изключва компа от копчето, чул е, че някой там говори за циганите и бил от АТАКА, работи нещо което го работят мексиканците в УСА.
    Виждал си ти гласоподавател на Атака.

Мега фен
    Абе, klimatronik, малко офтопик, но обясни ми нещо, моля.
    Демографската криза в България започва още в началото на 60-те години.
    Обясни ми в защо?
    Що в това време на "невиждан" просперитет, подреденост и социална справедливост българите не искат да имат деца?

Мега фен
    Кои не са искали да имат деца? Сега искаме ли?
    Прииждането на хора от селата към градовете е нормално за целия свят. Но изселването на хора от държава в други е очевидно у нас ; )

Мега фен
    Гледната ми точка беше, че това е наследството от тоталитаризма.
    Това, което турците не успяха да направят за 500 години, БКП го направи за 50.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Гледната ми точка беше, че това е наследството от тоталитаризма.
    Това, което турците не успяха да направят за 500 години, БКП го направи за 50.
    Не ви е виновен комунизма за всичко.
    Не ви е виновен той, че сега демокрацията не може да се установи.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Виждал си ти гласоподавател на Атака.
    даже са ми предлагали да ставам член
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    даже са ми предлагали да ставам член
    Еми браво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми