.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Превод от Английски език на български

ако може няой да ми даде колкото се може по точен превод на този текст http://prikachi.com/images.php?images/849/6953849u.jpg

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    На готово искаш всичко! - https://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT .. Ето,преведи си.

мерси че ми каза тоза сайт, не го знаех :* -_-

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Опра Уинфри

В повече от 132 страни,хората гледат "The Oprah Winfrey Show". В телевизионното ток шоу, Опра помага на хора,които говорят за проблемите си. Опра живее в страхотен апартамент в Чикаго и има ферма,а също и къща в планината. Има хубави коли и самолет. Но Опра Уинфри не винаги е била богата и известна.

Какъв живот е имала Опра, когато е била дете?

Опра Уинфри е родена в Мисисипи,САЩ, през 1954 година. Нейното семейство няма много пари. Опра е можела да чете и пише още когато е била на 3 години,много е обичала книгите. Работила е много и е била отлична ученичка,напуснала е колежа когато е била на 19 и не завършва обучението си.

Как започва кариерата си?

Опра е искала да бъде известна и си е намерила работа в телевизията. Тя е първата жена, първият човек от негроидната раса,който води новините в Нашвил. През 1977 г. започва да води първото си ток шоу,а през 1984г. се мести в Чикаго и започва да води "The Oprah Winfrey Show".

Какво прави след това?

През 1985г.,Опра играе във филма на Стивън Спилбърг The Color Purple. Тя няма собствени деца,но използва славата си,за да помага на други деца. Давала е стотици хиляди долари на ученици, за да могат да отидат в колеж и през 1997 открива благотворителната фондация Angel Network, за да стои домове на хората в нужда.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-15-2014 на 03:39

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Google преводач - на повечето езици превода е грешен -.- .. най-добре помоли някоя приятелка,приятел,който знае повече английския.

Сега като прочетох текста установих,че превода е супер лесен.Нима не можа да преведеш?

Голям фен Аватара на veilside88
    Тези думи се учат в 4-5 клас .

Цитирай Първоначално написано от veilside88 Виж мнението
    Тези думи се учат в 4-5 клас .
    Именно.Не знам как не може да си го преведе сама.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако няма да помагаш по-добре изобщо не пиши.

* * *
    Ето ти възможно най-добрия превод за 10 минути, който можах да направя.

* * *

Опра Уинфри

В повече от 132 държави хората гледат "The Oprah Winfrey Show". В телевизионното ток шоу, Опра помага на обикновени хора, които говорят за проблемите си. Опра живее в прекрасен апартамент в Чикаго и има ферма и къща в планината. Притежава хубави коли, както и самолет. Но Опра Уинфри не винаги е била богата и известна.

Какъв живот е имала Опра, когато е била дете?
    Опра Уинфри е родена в Мисисипи, САЩ, през 1954 година. Нейното семейство няма много пари. Опра е можела да чете и пише още когато е била на 3 години и е обичала книгите. Работила е здраво и е била отлична ученичка, но е напуснала колежа когато е била на 19 и не завършва обучението си.
    Как започва успешната си кариера?
    Опра е искала да бъде известна и си е намерила работа в телевизията. Тя е първата жена, първият човек от негроидната раса*, който води новините в Нашвил. През 1977г. започва да води първото си ток шоу. А през 1984г. се мести в Чикаго и започва да води "The Oprah Winfrey Show". Пожъва голям успех.
    Какво прави след това?
    През 1985г., Опра играе във филма на Стивън Спилбърг The Color Purple. Тя няма собствени деца, но използва славата си да помага на други деца. Дала е стотици хиляди долари на ученици, за да могат да отидат в колеж и през 1997 открива благотворителната фондация Angel Network, за да стои домове на хората в нужда.

*не знам как по-НЕрасистко да го кажа.. егати :Д Някой да ми го преведе това изречение, че и аз съм във мъгла тук. /чернокож мисля, че е по-добре fuck./
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 01-14-2014 на 16:00
    *сън*

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !!! ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си