- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
Аз казвам на какво съм била пряк свидетел, какво са ми разказали приятели и в какво съм била участник. Ествествено, че има момчета, които обясняват на к'во мирише пу... шушката на еди-коя-си, както има и момиченца, които се изчервяват и си тръгват като почна да говоря за секс. Хора всякакви. Просто познатите и приятели момчета не-простаци и малко простаци (), обикновено си ограничават коментарите до това, което казах по-горе. За другите не претендирам.
![]()
![]()
За темата с приятелството-в живота ми съм имала много приятели от мъжки и от женски пол. Всяка една от женските ме е предавала по 2359874295 пъти и като цяло се е държала некоректно с мен, докато в същото време аз съм се раздавала до край. От друга страна повечето от приятелите ми момчета са се доказали като такива...Има даже някои, които като срещна някъде започваме да си говорим все едно до вчера сме били заедно, а последно сме се видели преди година-две..Не съм и чула нищо, споделено им от мен, от някой друг също. Доколкото виждам, а и чувам, не само аз съм така. Just sayin'.
Последно редактирано от Lilanda : 01-17-2014 на 17:55
ей брат тя беше като русалка смисъл малко намирисваше на риба ама аз се оказах качествен мореплавател и акустирах котвата си в заливчето и
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз да си кажа, че с момчета по-лесно ми се отдава да говоря на тема секс.И в интерес на истината сме споделяли какво ли не - те на мен аз на тях.Имам приятелки наистина истински, с които също си споделяме разни неща.Но съм забелязала, че с непознат като че ли се споделя малко по-лесно както каза дриймърката.А пантерата ми затвърди представата за нея, че с много наивно и повърхностно мислене.
Dr. Gregory House
Айде дойдохте си на думата, че пантерата е права. Като почнете тъй да се прайте на 2 и половина.....и защо ви е?
Мойто мнение е, че трябва да споделяш за сексуалния си живот само на отбрани хора, а ако нямаш такива е по-добре да не споделяш. Поне после няма да си чуваш думите от 3,4,5...и да патиш. Просто предпазливост.
И аз съм го изпитала на гърба си това, както и мои приятелки.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Eдин общ чат в Скайп да ви бях направила, по - малко щяхте да изпишете!
хаха, това ми напомня на разказ на един мои приятел, който ще спи за пръв път с нова мацка, събличат се и следва "ама не е чак толкова внушителен, колкото обясняваше"...разказът му продължи с "а после си търсеше кожата, която беше останала на килима"...уотевър, глупаво е, но в общи линии повечето мъже са наясно как точно стоят нещата долу...друг е въпросът с невръстенията и обясненията на кой колко му е голям
*споделям мнението на babity...най-противното нещо, което мъж може да каже е да тръгне да споделя пред приятелите МИ колко добре съм правела определено нещо...второто ужасно е, да ме заблуждават, че никой не знае за конкретни случай, а да се окаже, че е обществена тайна...третото подред е "еее, ама не, всичко си е наред между нас, ние си правим секс редовно, добре е, даже доста" като разговор между двама приятели за мене, докато съм в съседната стая, обаче никой не знае, че чувам закво иде реч...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На базата на какъв опит стигаш до такива заключения. ;д ;д
Случвало се е да се бъзикам, особено с привидно невъзможни размери и никога не е имало негативен ефект. Всичко е до това как го правиш, а не толкова какво казваш.. не го разбрахте тва.
Аз лично избягвам подробности, когато говоря с някого за секса с мойта, защото не ме кефи идеята да си го представят. Ако кажа нещо, ще е доста общо, без подробности.
Познавам една мърша, дето тръби навсякъде на кой колко му е голям, кой колко добър е, кой какви неща прави в леглото и кое не му е наред и пр., и ми се струва супер грозно.
Нямам проблем мойта да си говори някви неща с приятелка за мене, ама да е нещо, което аз знам. Не, примерно, нещо да не й харесва и да го знае няква там, а аз не.
Temet Nosce
벨야카
^ Доста си злобнаПо темата:
Имах приятел,дето непрекъснато говореше за пишката си,включително я показваше наляво-надясно.Но това беше в ранните тийнейджърски години и го отдавам на факта,че просто е бил разгонен.Сега ако чуя някой да ми се хвали що за любовник е,със сигурност ще ми падне в очите и определено ще ме отблъсне.
Едно време имаше някаква "Поема за ебача, който много тача", беше доста култова.![]()
Welcome to the Jungle...