- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
ахахаххахахаха
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз пък не искам да си споделям "опита", нито да ми споделят техния. Което няма нищо общо с доверието, на моите приятелки им вярвам, че няма да го раздухват, просто не ми е хубаво да говоря с тях за секс. Въобще не искам да си ги и представям да правят секс даже... иуу. Ако искам да изненадам гажде или партньор, няма да е от личните разкази на близка приятелка, а ще си измисля нещо или директно ще го попитам него. За секс по-детайлно предпочитам да говоря само с човека, с когото правя секс. Всеки друг при опит за прекалено описателен разговор ми навлиза в личното пространство.
Не казвам, че е лошо по принцип, ама не е за мен.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 10:52
Имате доста тъпи предубеждения, не ви изчетох всичкото, не издържах, но типично женските схващания за "споделяне" са точно клюкарене и нищо по-малко.
Най-глупаво е да се обсъждат хора, тъй както се обсъждат световни проблеми от пенсионери-от край до край.
Самото "разказване" как се е провел еди кой си процес, е твърде гнусно, нищо че аз като не-гнуслива, такива неща ми приземяват разказвача до нулата.
Не е от представянето, а от начина на изказване на дадената случка.
Попаднах на доста плоски изказвания, няма да го скрия, просто приемете чуждата гледна точка като реално-съществуваща, съгласете се, че я има, но не се съгласявайте с поставянето й във вашия живот, ако наистина не го смятате за правилно. Какъв е проблема? Като гледаш другите класове хора, виждаш какво би искал да пренастроиш в преценката си, за да се ъпгрейдваш, вместо да започваш да прилагаш директно своето мнение, без мисъл да оспорваш и да се надяваш на разбиране.
Пък разбирането е ключово, за да успееш да промениш и процент-два от чуждото становище.
Нямате нужния подход, това е за присмех, не толкова другите стереотипни навици.
Здравейте , моля ви за съвет !
Аз съм на 21г. и съм бил само с едно момиче досега. Пенисът ми е 18см на дължина и 15см обиколка, а момичето с което бях беше недоволно от размера ! Оттогава ми е кофти и съм несигурен. Тя беше на 18г. Дали е възможно нарочно да ми е казала,че ми е малък за да ме накара да се почувствам кофти? Моите приятели казват,че това е добър размер. Попитах една моя приятелка тя каза,че ми е горе-долу нормален ?!?
Бихте ли ми казали какво считате Вие момичета за среден и голям ?
Гледам,babity е доста запозната и, че Mery_J е споделила,че е била с по-надарено момче . Би ли споделила какъв му е бил размера за да мога да сравня.Моля Ви за отговори.
28 см...Твоя е малък, не става.Права е била да ти го каже![]()
Доживях, Хилари, да виждам такива мнения от теб ... ;д Дай си поговорим по женски
Пич, ти как разбра, че момичето е недоволно от размера?
Първоначално написано от antifashionshit
Цялата тема е долна конспирация!РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !![]()
Какво точно те изненадва в 15cm обиколка ? Не за друго стана ми интересно.
https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...08175868_n.jpg
Този Иво да каже тази въпросната, дето се оплаква от 18 санта, номер 3 ли беше и джвакаше ли ?
Първоначално написано от antifashionshit