- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
![]()
![]()
ти си познаваш тялото най-добрезнам , че се лигавеше -аз също
И все пак явно сме на едно мнение ,че най-важно е удоволствието
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
И аз зат'ва питам вече. Случвало ми се е да си поплача по време на секс, случвало ми се е и кат' ми изкара питоня да се оттеглям. Има няк'ви... чудовищни ланги, майна.
Май разбихме митовете за големите пишки
Ся тря почнат да питат достатъчно малък ли им е. :д
Първоначално написано от antifashionshit
Средният размер за България (официалната статистика е 14.5) е далеч от т'ва, за което аз говоря.
Ем,.. един от бившите ми... колкото стъпалото ми му беше. Ама поне на дебелина не беше някво стряскащо. Он въпросния приятел ме шашна, все едно да си пъхна тиквичкаСори за сравненито.
Едит: А и между другото, май тия с големите са наистина някак по-тромави и никви в леглото...
Ти пък на какво чудовище си попаднала ?
Забавна тема.
Хилари, поне кажи някой друг след първия ти задоволи ли те като хората поне?
И не, не говоря за секс. :д
Каза, че момчето не си е струвало, а има ли такова, което да си струва сега?
Иначе не знам. Но има едно момче в класа ми, което се хвали постоянно за оня "там".
Струва ми се, че ще е голям тапир в леглото обаче.
Ама и той не е як, така че не ме грее особено, хаха.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 01-16-2014 на 18:04
*сън*
Една педя паламарка и кат' се опитах да... оф, беше и прекалено дебел, да го кажа без да се компрометирам.![]()
И след т'ва се притесних, че може да остане само няк'ъв кратер на мястото на вагината ми и реших да си тръгна набързо.
'Ма къс и дебел не е по-добра оферта.
Май-тънкопишковците са по-добре.![]()
Хаххахахха таз лудата :д
Абе, да, ама да не е много тънък все пак, мен ми е хубаво да ме изпълни, ама не повече отколкото мога да поема. Секс ше прайм, няма се кормим.
(тука сега даваме няква идея на момчетата как се развиват женските ни разговори като се видим)
Кратер вика хихи.Иначе аз трудно си събирах краката после и ходех като...табуретка, но и свирката не си беше оферта.Иначе както джипсито май тия надарените наистина са по-мудни в кревата...
Мери, казва се - ходих като каубой![]()
Ужас...
Ся като ни четат момчетата и 100% си викат: "Бати женските тия не знаят наистина кво искат"
А това за каубоя ми хареса, ще го запомня :lo:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ТЕМАТА ДА СТАНЕ ВАЖНА !!! ;D
Edit: 102, сигурна съм, че и за пишки, за които не сме тесни имаме кво да кажем.
трапна ф учакване да споделите тази фамозна информациа
не наистина ми е интересно досега ми с пишки е минимален и ми е любопитно