- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
На първия ми приятел (от общо трима) му беше най-голям и правеше най-нискокачествен секс, никога не успях да свърша, често ме болеше и нямах търпение той да свърши. Не отричам, че размера има значение, но това по никакъв начин не се отнася само да мъжа. Всичко, което трябва да се случи е да се напаснат "мерките" и...опита също си дава резултат. И то много.
Случвало ми се е да ми парадират с размери. Беше оправдано, както споменах, но си остана до размера и толкова.
Любопитствала съм, но само в главата си. Никога не бих попитала, невъзпитано е (най-малкото). И не обичам да слушам подобни разговори, ама въобще.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Забавен както винаги![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
И ти ми липсваше ^^
Лиланда, ти секс правила ли си ?
Не знам кво се хванахте за теснотията, никоя от нас не е споменала нищо такова, говорим за пишки с конски размери. Пък вече вие кви асоциации и представи си правите е отделен въпрос.
Първоначално написано от antifashionshit