- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Един нормален ден в Кофата
Представям ви поредния епизод на Един Нормален Ден В Кофата! Изгубих им бройката, ама това май е пети-шести някъде.
Както обикновено, деня ми започна в Пещерата на Аутистите. Кофата се е променила много от последната ми история, Пещерата е почти празна, само глобала идва от време на време. Изглежда съм се оспал, свикнал съм да се събуждам от кукуригането на Тошо. Време е за купон! Естествено, звъннах на глобала да излезем да купонясваме. Накарах го да обещае, че няма да ме изостави да купонясвам сам и той ме увери, че това няма да се случи. Оправях се 2 часа и се срещнахме навън.
Изръмжах като тигър. Гладен съм! Включих си БКД-сензорите (сензорите за банички, кюфтета и дюнери) и последвах източника на най-силния сигнал. Нахлух в заведение за дюнери и се натъпках докато корема ми не стана като на бременна жена, много доволен. Глобала ме чакаше навън послушно - всъщност протестираше душицата. Хванах го за ръчичка и го поведох към дискотеката, но той се ядоса и каза, че няма да изостави каузата си - протестира против злата корпорация МакДюнерс (дюнерите им хич не са лоши де), чиито президент е Canis_Dirus. И така, глобала ме изостави въпреки обещанието си. Викнах след него:
- Ееее, стига номера бе Саше. Един аутист винаги спазва думата си!
- Невежи плагиати, даже не могат да си измислят оригинално име! МаДона ще ги съди и ще ми пусне за приноса.
- Ела с мен бе, не се лигави - задърпах го за лакътя - хайде моля те, ще те запозная с много по-яки мацки от тая остарялата Мадо --- той ме напръска злобно в лицето с перманентен спрей за прозорци. Сгърчих се на земята и крещях агонично докато изгубих съзнание.
Когато отворих очи видях NaOH, който ме гледаше загрижено и любовно. Пробвах да изгубя съзнание пак с агонични крясъци, но не се получи + даже не успях да надвикам съседите, ония от Спам темата които бяха надули чалга. Пресегнах се до нощното шкафче, грабнах ютията и си я ударих в главата. Когато се събудих, NaOH се натискаше с Wax и се измъкнах докато никой не гледаше към мен. Излязох през терасата.
Паднах в терасата на долните съседи. Ослушах се - познах гласовете на Рагиол и Fisherman, които си викаха и май си удряха сериозни шамари. Надникнах и видях, че правят други неща. Рагиол беше с маска на Кейн и по гащеризон a la Милко Калайджиев, а Фишера беше по пижама, пиян и много космат. Застрелях се.
Озовах се на чист, бял фон без никакъв CSS/Javascript и с минимален HTML. Поне нямаше натрапливи реклами. Пред мен стоеше огромния, величествен трон на...
- zdravei ot men, deteto kristal! - чу се могъщият глас на dimitar, Създателят на Вселената, Началото и Края. - zabavlqva6 li se sladak ;]
А мислех, че аз съм dimitar! И как се е сдобил с толкова власт? Чак тогава забелязах, че до неговия трон стои трона на LadyDi, която беше много бременна и ме гледаше любопитно.
- Най-после, малко разум! Поне ти можеш ли да ми обясниш какво се случва в Кофата?
- Мяумяу. Мяумяумяууууу. Мърмяумъряуму ^_^
... видях, че и Ivaaaa е в рая и се е превърнала в ангел. В доклада ѝ пишеше, че е водила напълно нормален живот и е умряла от нормална смърт. Съгласи се да ме поеме за 20 стотинки, качих се на гърба ѝ и ѝ наредих да лети в една посока за да видим какво ще се случи. Изглежда никога не ѝ беше хрумвало и само след 5 минути стигнахме огромна пролука в пространството пред нас - като че ли през нея излизаше светлина, покрай която останалата светлина изглеждаше тъмна. Края на света. Влязохме в пролуката и се озовахме насред нищото - обърнах се и видях, че излизаме от огромно дупе, синьо на цвят. Хмм. Звъннах номера на една позната и зачаках. Не след дълго дойде и Лилавото дупе, запознахме ги и май ще се женят. Но Света се разтрепери и те почнаха да се съединяват в едно мега-дупе, а аз се озовах обратно в Кофата.
Тръгнах да набирам номера на дупето да питам какво се е случило, но в този момент някой ме дръпна за глезена. Погледнах надолу и видях Mary_Jane_69, която се къпеше по бикини в локва и искаше да ме изяде. Сритах я здраво между краката, бръкнах си в чантата да ѝ дам визитката на един работодател който взима бездомни и в този момент се срути сграда зад мен. Обърнах се и видях, че протеста на глобала е излязъл извън релси - AnarchyBot и господаря му MrCreeper (който току-що се беше самовзривил) сееха хаос и ограбваха магазини за сладки, а глобала биеше случайни хора по главата с фенера си.
Прибрах се вкъщи и се сгуших в леглото при прекрасната ми жена, xPafx <3. Беше ми сготвила tori (чула, че всеки мъж би умрял за нейните бутчета) и сърцето на Aleksandra_93, което не беше никак голямо. Включих си телевизора и превключих на ВВС News. Главната им история беше, че компютърната игра която Chacho пише скоро ще бъде в бета версия. Също така, опасния престъпник-психопат darknesswillfall бил арестуван и вкаран в затвора след най-бруталното си престъпление до момента - заплашил автобус с 11-годишни деца, че някой ден ще ги набие. Успели и да заловят триглавия змей Leliana, която в момента е в строго охраняван зоопарк.
След тези новини мога да спя спокойно - само дето имам безсъние, но пък имам и приспивателни. Ударих си една утия в главата и заспах дълбок сън.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Зарко президент!![]()
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
да не вляза от акаунта си dimitar. да видим той кво ще те направи ^^
МНОГО ТАЛАНТЛИВ МЛАД ПИСАТЕЛ! БРАВО! БРАВО! БРАВО! БЕЛЕТРИСТ И ПОЛОВИНА!
not bad
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Триглавия змей има главите на:
- Лили а.к.а. WaterLilly
- Алби, която съм я питал в скайпа като 'Leliana'
- Lilanda
другите две какички са много лоши, сигурно доста те хокат
мислех и теб да включа както още доста хора, ама и без това стана прекалено дълго пък ме мързи да редактирам и скъсявам :с
а мери джейн заслужаваш си ролята защото си хейтър :с мразя хейтъри
btw Кой беше MrCreeper и защо е свързан с мен, че чак и господар?![]()
Не го помня тоя.. ;д
Dr. Gregory House
Аз MrCreeper го помня от "Философия и Религия"..Ама може и да се бъркам..![]()
Dr. Gregory House
програмираните неща имат потенциала да са по-добри от еволюиралите, но ще го осъзнаете след 50 години
а на дота 2 ще те бия от лаптоп без мишка, слабак :/