- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Грипна ваканция 2014 София
В “Тази Сутрин“ обявиха,че от утре ще има грипна епидемия. Някои ако знае повече по въпроса да пише.
1. Кога и дали ще има грипна ваканция?
2. За учениците или ..?
3. До кога ще е?
Това успях да намеря - http://reporterbg.com/index.php?id=71067
Следиш ето тук: http://www.minedu.government.bg/news-home/
Като излезе информацията там, можеш да се радваш.
Само недей вярва на другите статии или там квото се води.
Епидемия, УАТ ...ваканции?
maDamn
Заглавието на темата е като за някое културно събитие от информационен бюлетин.![]()
Грипна ваканция има всяка зима,заради ограниченото мислене на родителите! ''Дитету,дитету трябва да е на топличку!'' Духне ли малко вятър и веднага почват болестите! Аз не съм боледувал по време на тези ''грипни епидемии''! Все пак си чакаме ваканцийка и във Варна!![]()
Аз пък се разболявам точно преди и след тяхИ сега нещо .. май съм хремава.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-21-2014 на 03:18
Дейбаааа. Има грипна ваканция за нас от утре, НО ако има присъствие в часовете на учениците в определено училище, директор/ка може да реши да няма ваканция. Нищо чудно, че последния час сестрата ни проверява колко сме. Надявам се да почиваме, шансът е огромен!
http://www.minedu.government.bg/news...-22_sofia.html
харесва ми логиката: "епидемия е обявана в града", ама няма смисъл от ваканция, 'щото все още не са се разболяли всички и по-добре да не се предотвратява нищо ((((:
da im go nachukam na shibanite pedali ot shibanoto ministerstvo
mama vi mrusna kopelenca neshtastni, dano da se razboleete!!!!!!!!!!!!
dneska pochti cqloto uchilishte razbra che utre nqma da se uchi i mislehme da ne hodim
DIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 добре казано :з .В мойто даскало със или без ваканция няма да се влиза мн мн в часовете и са тва ,че ни я преебаха е стимул утре да направим 30% отсъствия и да ни пуснат хаха
ЕДИТ: Епидемия без грипна ваканция (нека си се разболяваме ние няма проблем...,а и единствената причина за дето не са покрити тия 30% болни е ,че болните са на училище и е края на срока и болен или здрав трябва да отидеш да те оформят .. )- Only in Bulgaria..
Последно редактирано от Cherry~♥ : 01-22-2014 на 16:04
#Bulgaria
#okupaciq
#podaivakanciqtatam
как ще живея сега... ;( утре мислех да спя до 12
епидемия не е равно на ваканция.
води се епидемия, защото голям процент от населението е болно, но явно не голям процент от учениците са болни и то си е така ;д поне в мойто училище, има 1-2 макс болни във всеки клас ;д плюс че така преебават края на срока и може да се наложи удължаване на срока или писане на някви измислени срочни оценки, които често са в ущърб на ученика..
ми.. аз съм си в частна ваканция с болнични до петък включително (алелелелей), надявам се в моя град да обявят грипна след понеделник другата седмица, че не ми стигна коледната :/
Да пукнат бе!
Как може без ваканция? Навила съм съучениците ми,утре никакво училище.
Тея педали мръсни,какво си мислят бе .. а дано се разболеят и насила да ги водят на работа.
"Йоще миг - ще падне заветният хълм..."
Чакам за Варненска област :/