.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Question Какво да правя от тук нататък ?

Привет на всички – момиче на 17 съм . Имам един проблем, ако може да се нарече така, който искам да споделя. Нямам си приятел и не исках да си имам до преди 2/3 седмици, когато се случи нещо. Всеки ден пътувам до училище с автобуса. От известно време забелязах едно момче. Стана ми много интересно къде живее, как се казва, на колко години е и т.н. Исках да разбера нещо повече за него. Последните три, четири дни не съм същата почти не спя постоянно мисля за него, не мога да се концентрирам в нищо. И реших да разбера нещо повече за него. Онзи ден се прибрах по – рано от училище изчаках и около 3:00 часа отидох на спирката на която слиза. Може да се нарече донякъде глупост, но така реших и за това го направих – вървях след него, защото исках да разбера къде живее. Е, разбрах – останах доволна от постъпката си. Вечерта излязох с приятели разпитах дали някой го познава, но никой не ми каза нищо. Той е срамежлив сигурно от скоро е в квартала и за това никои не го познава. Сега доста хора знаят че аз се интересувам от някакво момче което дори не знам как се казва, но щом съм решила че ще разбера нещо за него така и ще стане. Съжалявам ако съм отегчила някой с ''тъпата '' ми история, но просто исках да споделя с някой. Ако може кажете ми според вас какво да правя от тук нататък. Нямам смелостта до го спра и да се запозная с него, и не мисля че като го преследвам е най – точното решение. Ако може дайте някакви съвети, защото май доста съм хлътнала. Благодаря предварително.

Извинявай много, но да преследваш някого, за да разбереш къде живее не е нормално. Следващият път можеш да го проследиш и до местата, където излиза, просто ей така, за да си информирана
    Нищо не ти пречи просто да го спреш и да се запознаете, или ако се возите в същият автобус да седнеш до него и да го заговориш, "Понеже така и така се возите заедно, поне да се намира някого, с когото да размениш някоя друга приказка"

Там е проблема, че той не излиза от тях. Не съм го виждала нито един път на вън. Няма приятели и никои не познава. Може би ако излизаше щях да знам повече неща за него и нямаше да го следя. (от авторката)

Цитирай Първоначално написано от karinaa Виж мнението
    Там е проблема, че той не излиза от тях. Не съм го виждала нито един път на вън. Няма приятели и никои не познава. Може би ако излизаше щях да знам повече неща за него и нямаше да го следя. (от авторката)
    Пак ти казвам да го заговориш ти. Да го преследваш е глупаво и безсмислено, най-много да го отблъснеш ако разбере или да започне да ти се подиграва. Когато го видиш в автобуса го заговори. Най-добре да разбереш повече за него от самият него, отколкото сама да си правиш някакви заключения.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Чак до преследване ли стигна Едва ли по цял ден си седи в тях просто излиза когато ти не си вънка

Мега фен Аватара на RapExotic
    Всеки ден пътувам до училище с автобуса. От известно време забелязах едно момче. Стана ми много интересно къде живее, как се казва, на колко години е и т.н. ... отидох на спирката на която слиза. Може да се нарече донякъде глупост, но така реших и за това го направих – вървях след него, защото исках да разбера къде живее. Е, разбрах – останах доволна от постъпката си. .
    Там е проблема, че той не излиза от тях. Не съм го виждала нито един път на вън.
    Противоречие.

Напиши му любовно писънце и му го пусни в пощенската кутия. Или се блъсни в него уж случайно и го заговори. Или прекарвай повече време под прозореца му. Варианти много.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Нямам смелостта до го спра и да се запозная с него, и не мисля че като го преследвам е най – точното решение. Ако може дайте някакви съвети, защото май доста съм хлътнала. Благодаря предварително.
    Е, ти няма да му кажеш "Здрасти, аз съм ХХХХХХ, хайде да се оженим". Просто се запознай с него, говорете си в автобуса...ако му е приятна компанията ти ще си проличи, ако не си му приятна ще си проличи още повече.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Това със следенето е сладко... Ама до време. Запознайте се. Изчакай го като слезе на спирката, отиди и се запознайте. Може младежа да не илиза, защото няма приятели. Ти сама каза, че е нов в кваратала. Hurry up!Току виж някоя друга те изпревари и го забърше!

Заговори го, нищо няма да ти стане. Това да го преследваш е налудничаво.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Честно казано те разбирам, трудно е да пречупиш себе си и да го заговориш. А добре де ти пътуваш до училище с автобуса, а той в същото училище ли учи, ако е така може от там да разбереш нещо повече преди да събереш смелост да го заговориш. Това със следенето наистина е сладко, но не знам доколко е вариант, с комуникация се стига да някакви отношения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си