Тази година е ужасна. Девети клас съм и адски много закъсах по абсолютно всички предмети. Влязох във втората "най-елитна" гимназия в града ми. Да ама не. Още от първата година се сринах психически заради хората и обстановката там. Не съм единствена,повярвайте ми. От тогава имам липса на мотивация и стимул,не съм щастлива,не съм тъжна.. просто ми е празно,превърнах се малко или много в непукист. Лятото бях добре,но щом започна училище се влоших. Спрях да ходя,имам адски много извинени отсъствия,близо 150 са. Добавям и здравословни проблеми,нервни сривове и т.н. Но лошото е,че не уча... По някои предмети горе-долу се спрявям,но по един имам вече две за срока.. Бях застрашена и по още,но някои ги оправих с три. Научавам повечето неща бързо и лесно,но проблема ми е,че просто НЕ МОГА да седна да уча. Не съм сигурна заради средата,в която попаднах ли е,семейната обстановка.. Какво да правя? Страшно много искам да държа изпит по английски за да се преместя в друго училище,но тази двойка(която е по немски всъщност) разваля всичко. Много съм объркана и най-лошото е,че не ми пука..