- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Апартамент!
Здравейте значи септември месец ще се местим в хасково аз майка ми и сестра ми
значи проблема ми е : Аз искам хубав апартамент с вана и собствена стая за мен за сестра ми отделна и за майка отделна,но майка ми търси нещо евтино за 150 лева най много 200но аз не искам някакъв грозен апартамент в момента живея в къща в харманли и ще се местим в хасково и не знам просто искам луксозен евтин апартамент за 150 или 180 или най много 200 лева но едва ли има такъв
голяма си лигла да знаеш, като гледам майка ти търси евтин апартамент за да може да може да ви плаща сметките да ви покрива всички разходи. Какво предпочиташ да дава по 500 лв за апартамент, за да си сама в стая ама да няма какво да ядеш, да не говорим за дрехи и такива неща. Дълго време съм била с брат ми в една стая и като гледам нищо ми няма. Гледай по-напред от носа си, в крайна сметка не си само ти!
Вярно си голяма лигла майка ти търси такъв апартамент защото сиг няма да можете да си позволите "скъп"
В който са парите, той определя правилата на играта. Когато започнеш да работиш ще имаш и собствена стая, вана и каквото си поискаш.
Неблагодарно, тъпо лапе![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В Хасково ли?!
И да ти кажа тук "луксозни" апртаменти няма и то за под 200 лв.
аххахха евтин луксозен апартамент
осъзнаваш ли колко тъпо звучиш .
Има такъв, но трябва да е на гаджето на майка тиДаже може и без пари да го даде да живеете там. Но има уловка, вероятно и той ще иска да живее с вас
![]()
Така първо не съм тъпа просто ви питам дали има хубав евтин апартамент в хасково и второ не съм лигла разбирам нещата и трето майка ми си няма гадже!
тук обаче хората са доста тъпи само авторката ме кефи иначе другите не ставате![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не знам как вървят цените на квартирите във вашия край, но явно майка ти иска нещо по-евтино за да ви стигат парите. Като почнеш да работиш, ще оцениш това, което имаш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5