- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да премахна белези ?
Здравейте имам белези от пъпки и не знам, как да ги премахна някакви съвети ?
Ето и снимка за какво говоря как да премахна тези червени белези това не са пъпки, а белези..
http://prikachi.com/images/511/7177511I.jpg
Чакаш да минат с времето. Ако не, посети козметик или дерматолог и питай за някакъв лосион.
Иди на дерматолог задължително.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Акне аут активен лосион 4 пъти дневно и никакво излагане на слънце без слънцезащитни продукти!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някакъв вид пилинг мисля, че би бил най-ефективен в случая. Предполагам в някой козметичен салон биха те информирали по-конкретно. Обикновена козметика надали би помогнала, най-много леко да заглади кожата върху самия белег, но не и да го премахне. Иначе на Джинджира кремчето против белези или Контрактубекс, за първото мисля, че стимулираше образуването на правилни фибропласти и кожата на белега се възстановява от само себе си при продължителна употреба. Питай в някоя аптека. А ако искаш да повлияеш за премахването на акнето, спри да ядеш въглехидрати като бяла захар и бяло брашно - наистина много се повлиява кожата, но за да се изчистиш от тях, ще ти трябва поне година въздържание, но резултатът е осезаем. Също спри и наситените мазнини, хидрогенираните мазнини (не на маргарина!), рафинираните мазнини. Може да ти звучи налудничаво, но ако искаш хубава кожа, трябва да се очистиш. Храната ни днес просто е шибана, това е.
Последно редактирано от mycel : 03-21-2014 на 16:11
За да стана красив трябва да умра от глад така ли ?
Не, не трябва да умреш от глад. В първия момент е доста трудно да осъзнаеш, че съществува и друга храна, освен пакетираната, която е в пъти по-питателна, което означава, че хората масово са забравили какво е качествена храна, без да го искат, разбира се. Не мога да кажа, че умирам от глад. По-скоро става въпрос за изграждане на хранителни навици, но трябва да имаш мотиви и мотивация, иначе не става. На 90% от днешната храна, която се рекламира и за която ни се внушава всеячески чрез много привлекателни реклами, че имаме огромна нужда от нея, трябва да има етикети като на цигарите - "Уврежда сърцето", "С риск от стомашни проблеми", "Уврежда хормоналната активност" и т.н. Може да сте го слушали цял живот, но днес е бумът на отровната храна. Ако един кроасан е бил вреден преди десет години, сега е станал три пъти по-вреден. Много се отклоних от темата, съжалявам за офтопика.![]()
Красотата не е в едните белези, пич. Отиди на дерматолог, тези петна не ми изглеждат добри.
^ Помага ти, за да махнеш подобни ужасни неща?! Лелееееее, тоя Здраве бил чиста магия бе, като да не повярваш.
Мажи си лицето с лимон всяка вечер. Примерно мажеш и чакаш 15мин да после и после пак мажеш и така. На мене малко ми се поизчистиха, ама сега пак ми се появиха и пак ще почна![]()