.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Плуване или фитнес???

Значи искам да се консултирам с вас за нещо, което много се колебая. Бях отслабнала доста ама сега нещо пак си върнах старите колограми та въпроса ми как по-лесно и ефективно се свалят килограми!? С фитнес или плуване!? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Първо фитнес, после плуване.
    Не едновременно.
    - Всички авто-части на едно място!

Фен
    Град
    Рая
    плуване

pluvane razbira se

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    плуване

Аз бих избрала плуването.Голямо ми е мъчение този фитнес

fitnes predpo4itam
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    v oblacite
    С плуване

Аз съм пристрастна и предпочитам плуването.
    Но ако искаш да има няк'ъв ефект от това 'плуване' трябва наистина да можеш да плуваш (или поне да се научиш) и да не правиш по 2-3 дължини и като се измориш да спреш, защото то така просто няма смисъл... Поне 1км плуване... в началото ест ще започнеш с по-малко докато свикнеш, но идеята е да не загребеш 5 пъти и да се откажеш...

Aко мислиш, че с това няма да се справиш... то по-добре иди на фитнес с инструктор и спец направена прог за теб...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ако искаш да стягаш тялото - плуване, ако искаш да сваляш мазнини - фитнес.

Зависи от целите. Плуването е супер за цялостно отслабване, с фитнеса правиш релеф. Аз съм за фитнеса, особено с правилната програма можеш да направиш от тялото си каквото искаш. Е, и храненето има значение...

Според мене от плуването се пълнее водата не е топла, на тялото му е студено и събира мазнини. най- лесното е бягането.Друсай се малко повечко и ще видиш как за 1 месец ще свалиш поне 7 кг ако не и 8
    But I'm gonna keep your jeans..And your old black hat - cause I wanna
    They look good on me
    You're never gonna get them back

zavisi kakvi uprazneniq pravi6 vuv fitnesa.az po su6tiq na4in edno lqto otslabnah i posle si vurnah kilogramite.ve4e ot polovin godina hodq na fitness i sum mnogo dovolna.ako iska6 da svalq6 kilogrami su6to taka trqbva da spazva6 hranitelen rezim

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Фитнесът в повечето случаи върши работа, когато искаш да си стегнеш тялото или да качиш мускулна маса.
    Ако се храниш както обикновено - ще отслабнеш с фитнес, ама друг път

Не знам кой каза, че се пълнеело от плуването, ама много се смях
    Ако плуваш правилно и то не само по 200-300 метра - ще отслабнеш, не ами...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Прави това,което ти е по-приятно.Аз лятото плувам,пролетта и есента тичам,а зимата ходя на фитнес.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Първо фитнес, после плуване.
    Не едновременно.
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Плуването развива цялото тяло,но в комбинация с фитнес и зимен спорт-ски или сноуборд,избощо тренировката е перфектна :P
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Аз съм за плуването,защото много обичам да плувам. Въпреки, че и фитнеса има ефект, на мен ми е по-лесно да отслабвам с плуване.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

аз практикувам и двете и двете ми помогат.Но ти препоръцвам фитнеса.Иначе аз предпоцитам плуването хем тренирам хем ми е приятно

Цитирай Първоначално написано от Lapin
    плуване
    Хем е забавно, хем по-лесно, хем извайва много добре

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Мерсиииииииии много на всички

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    фитнес и лек хранителен режим!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Прави това,което ти е по-приятно.Аз лятото плувам,пролетта и есента тичам,а зимата ходя на фитнес.
    +1 Целогодишно трябва да се тренира... А не ей така,като надебелееш да ходиш да правиш нещо,после да се седнеш на задника и да се тъпчеш със сладко като невидял/а ... Така трябва да е..ЦЕЛОГОДИШНО

Не проумявам от къде идва тази заблуда, че от плуването се слабее??? От плуването се стяга цялото тяло и се повишава тонуса. За да се свалят килограми трябва тялото да повиши пулса и телесната температура. Това няма как да стане с плуване първо защото от време на време трябва да задъждаш дъха си, а това забавя пулса и второ тялото не може да повиши температурата си, защото е постоянно потопено в по-хладка вода. За отслабване най-добрите упражнения са тичане и въртене на педали(ако може на гладно най-добре) и ако са комбинирани с хранителен режим резултатите ще са бързо на лице.

Аз съм твърдо "ЗА" фитнеса.Ходя от два месеца и се стегнах много, определено ми харесват резултатите...вмисъл не че бях много дебела ама си имах тластинки...плуването не го знам обаче със сигурност ти казвам, че ако ходиш на правилния фитнес и с желание отиваш в залата ще си много доволна от себе си накрая
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си