- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм объркан.. моля помагайте .. :/
Значи почвам .. има едно момиче което много си харесвам тя също ме харесва излизаме целуваме се сичко ток и жица.. постоянно ми говори как няма търпение да тръгнеме.. и днес излизаме разходка малко ала бала.. и я питам така така искаш ли да се пробваме бла бла.. и тя ми вика не съм готова понеже до скоро ходеше с един .. кво да права са да е чакам ли или да си тегла майната? мерси предварително
На твое място не бих се занимавал повече с нея. Като първо ми каже "нямам търпение да тръгнем", пък после се окаже, че "не съм готова", ще я оставя да се подготви и да разбере какво иска. Според мен мадамата иска заместител - някой, който да й отделя нужното внимание и да я кара да се чувства желана. Едва ли има чувства към теб...
Чувствата идват с времето.
Ако я харесваш достатъчно, почакай я. Това не означава, че междувременно не може да си търсиш късмета и другаде.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами тя ми каза че иска да продължим да излизаме и да правиме това което си правехме.. се едно приятели с привилегии .. незнам кво да праа вече
Чудиш се к'во да првиш... Лек, я се осъзнай, бе. Момичето ти дава зелена светлина, к'во има за мисшене? Радвай се на момента, пък к'вото стане за напред.. туй ще е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Че на 15 годишен пубер к'во др му трябва? Трябва да му даде в гъза да я ебе ли?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Апф. К'ви фейсбуци, к'ви пет лева. ( не че не е вярно де). Аз ако съм. Ще експлоатирам докато може.
Споерд мене е объркана и не знае какво иска дай и малко време
Е аз я чакам.. но не я търся, ще изчакам да видя дали ще се сети за мене .. пък квото излезне![]()
Авторе, абе вие сделка ли ще правите, че ще го отлагате във времето и ще се изчаквате взаимно? Или се обичате и сте заедно или не. Няма средно полужение.
Добре казано.. ем ще се опитам да поговора с нея ..обаче не си пишеме така свободно както беше преди.. ://