.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Много съм объркан.. моля помагайте .. :/

Значи почвам .. има едно момиче което много си харесвам тя също ме харесва излизаме целуваме се сичко ток и жица.. постоянно ми говори как няма търпение да тръгнеме.. и днес излизаме разходка малко ала бала.. и я питам така така искаш ли да се пробваме бла бла.. и тя ми вика не съм готова понеже до скоро ходеше с един .. кво да права са да е чакам ли или да си тегла майната? мерси предварително

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    На твое място не бих се занимавал повече с нея. Като първо ми каже "нямам търпение да тръгнем", пък после се окаже, че "не съм готова", ще я оставя да се подготви и да разбере какво иска. Според мен мадамата иска заместител - някой, който да й отделя нужното внимание и да я кара да се чувства желана. Едва ли има чувства към теб...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Чувствата идват с времето.
    Ако я харесваш достатъчно, почакай я. Това не означава, че междувременно не може да си търсиш късмета и другаде.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами тя ми каза че иска да продължим да излизаме и да правиме това което си правехме.. се едно приятели с привилегии .. незнам кво да праа вече

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Чудиш се к'во да првиш... Лек, я се осъзнай, бе. Момичето ти дава зелена светлина, к'во има за мисшене? Радвай се на момента, пък к'вото стане за напред.. туй ще е.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Чудиш се к'во да првиш... Лек, я се осъзнай, бе. Момичето ти дава зелена светлина, к'во има за мисшене? Радвай се на момента, пък к'вото стане за напред.. туй ще е.
    Зелена светлина за какво? Да я води по кафета и да я целува от време на време?

Град
    Бургадидас !
    Че на 15 годишен пубер к'во др му трябва? Трябва да му даде в гъза да я ебе ли?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Че на 15 годишен пубер к'во др му трябва? Трябва да му даде в гъза да я ебе ли?
    точно в тая възраст искат всички да знаят с кого ходят, да се обвържат у фейсбук и т.н.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Зелена светлина за какво? Да я води по кафета и да я целува от време на време?
    Именно! Супер-безсмислената работа! "Искам да има с кого да се натискам, ама не сме си гаджета. Аз още си обичам предишния"... Отговора на подобно поведение е само един: Bitch, please!!

Град
    Бургадидас !
    Апф. К'ви фейсбуци, к'ви пет лева. ( не че не е вярно де). Аз ако съм. Ще експлоатирам докато може.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Споерд мене е объркана и не знае какво иска дай и малко време

Е аз я чакам.. но не я търся, ще изчакам да видя дали ще се сети за мене .. пък квото излезне

Мега фен Аватара на RapExotic
    Авторе, абе вие сделка ли ще правите, че ще го отлагате във времето и ще се изчаквате взаимно? Или се обичате и сте заедно или не. Няма средно полужение.

Добре казано.. ем ще се опитам да поговора с нея ..обаче не си пишеме така свободно както беше преди.. ://

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си