Здравейте, исках да напиша тема в която поне до колкото е възможно да разбера мотивите и разбиранията зад този така наречен стил 'SWAG' и неговото толкова заразно, не интелектуално приложение в днешни дни, при това прилаган и пресиран върху подрастващата младеж като начин на живот. Аз самият ни най-малко съм фен на термини от сорта 'SWAG', 'YOLO' и тем подобни. Какво точно е значението на думата 'SWAG'? Може би да се отличаваш от останалите по абсурдно нетипичен начин облечен като клошар или пък да бъдеш високо образован човек с дънки смъкнати до коленете и шапка на 'OBEY'? Не разбирам защо младото поколение е толкова зарибено по този стил на обличане...? Толкова е вдълбано вътре в тях че на всяка снимка във фейсбук трябва да има 'хаштаг суаг', 'хаштаг YMCMB'. Момчета и момичета подръжаващи на идолизирани от музикалната индустрия артисти които промотират поведение на абсолютно деградирало лайно!? И най-вече бих казал самочуствието и пре ограничения разум лишен от интелект и реализм с твърде голямо его, това няма как да ми обегне от това което съм виждал по улиците и фейсбук. Бих се нарекъл старомоден но предпочитам Jazz и Country пред Tyga и Lil Wayne. Предпочитам артисти като James Blunt и Freddie Mercury пред Justin Bieber и т.н. Дрехи на Ралф Лорен и Лайл и Скот пред чували с надпис OBEY и YMCMB!