- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е и не знам какво да правя
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Никъде,бе. Аз си бях искрена . ;д
Само да вметна,че логиката ти е доста услужлива. Наблегнал си на хилядите полови актове между хора с неебателно отношение към каквато и да било форма на контрацепция,при които не се е случило забременяване.
И "забравяш" да споменеш солидния процент дечица,появили се след "дай,аз ще те пазя"/"не си в овулация,дай да правим квот' си знаем"
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Уважавам искреноста тиНа хилядите актове верно наблегнах(зада докажа съотношенията),но 'неебателните" упрекнах!!!Прочети пак края на това което съм написал .Така сега за това което съм"забравил".Значи темата беше;Аз познавам една..Виж тук се конкретизира!!!И аз дадох пример за съотношението полови актове и зачеване на конкретният човек(или тези за които той знае).Приемам дасъм забравил за солидния процент деца,но само ако конкретния човек има солиден брой приятелки с деца!Ама тя предполагам няма.Ти лавираш в момента между конкретен пример и общото!Ако ще говорим общо колко зачевания има да, много повече от едно са.Но и половите актове са много повече от няколко хиляди!!!И съотношението пак е същото
Немога да разбера как при условие че всички сме на едно и също мнение по темата,някой хора все пак намират причини дасе заяждат
Авторке извинявам се от името на всички за спама в темата ти,но немога да не се защитя,надявам се той скоро да приключи
http://www.riokoz-vt.com/kc.htm Виж кой метод колко ефикасен е
Казвал съм че нее толкова лесно зачеването,упреквал съм секс с хора които още незнаят как даго правят безопасно.Ама къде поддържам безразборния секс?Копи-пействай че неразбрах моля.Що се отнася до стерилността ни, за която намекваш,едно от най-големите доказателства с които мога дате оборя с лекота, се казва Андон
Виж наистина ли си на годините които си писал в профила си или и тиси на 15-17?Дами и господа.Има начини дасе прави безопасен секс!!! Това че някой незнаят как(нормално за възраста им),не доказва че няма такива!!!Тук съм зада помогна с каквото мога! Много моля без обиди!!! И аз никой несъм обидил нали?
Това, което казa по темата, определено не помага с нищо. Иначе, "копи-пейст" е за буквалисти. Когато се пише нещо, хубаво е да се помисли и как ще се изтълкува. Защото тук четат доста хлапета, които само чакат намек за безопасно пълно удоволствие и ще започнат с експериментите. Да, има начини за безопасен секс, но прилагането на методи, със статистическа долна граница на успеваемост, малко над 50-те процента, със сигурност не е в тази категория.
Вече съм писал(отдавна, все пак) за няколко случая, за които със сигурност знам, на забременяване ден преди и след менструацията. При уж редовен цикъл. Както и знам за няколко случая, в които години наред жената не може да забременее, каквото и да прави, а лекарите казват, че всичко и при двамата е наред. Виждал съм и доста случаи, при които неприятностите идват почти като на шега. Едва ли не, забременяване от небесния прах.
Затова, личният ми съвет е да се въздържаш от мнения, които могат да предизвикат противоречиви схващания в посока понижена бдителност.
PS: Ха-ха! Де да можех да променя онази математическа стойност в профила...