Здравейте , реших и аз да споделя моята история от която много съм се отчаял , а именно че не мога да си намеря момиче до себе си не знам каква е причината ,но явно е в мен понякога сядам и мисля какво ми е като знам че си имам почти всичко , не съм от грозните момчета , семейство си имам всичко от което се нуждая го имам , но не и от любов.Винаги съм искал да намеря момиче до себе си с което да споделям и да обичам истински. В училище днес имаше едно момиче с което се огледахме и двамата и много ми хвана окото след като се прибрах в къщи влезнах в Facebook и беше публикувала един статус на който харесаш и ти казва мнение на лично ... няма значение аз харесах и няма и 10 минути ми написа търа-бъра няма значение ;д ... зарадвах се доста от дума на дума я попитах колко е била последната и връзка , тя каза че никога не е имала сериозна връзка аз и казах , че и аз съм по същия начин .. след което ми каза , че го е намерила и чака , а на мен ми стана малко криво ... написах и успех и така приключи чата .. Вече не издържам да съм сам виждам приятелите ми междучасието с приятелките и аз направо се сдухвам ... До кога ще продължава това дори и тази тема я пиша със насълзени очи .. много съм объркан.Ако може някой да даде някой съвет ще съм му много благодарен (момче 17г.)