- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси изненада за 14 февруари
Имаш хубави крака.
Аз ти предлагам, авторе - вибратор и джапанки да й подариш...![]()
Зная, че немога да ги осъдя. Но писах му дори на лично да изтрие линковете и се прави, че не съм му писал.
Този дето ми ги качва и той трябва да е прост след като съм написъл в темата, че ще ги изтрия след известно време. Не бих казал, че съм прост. Умен съм. Ако бях прост щях да си покажа лицето, но не го направих . Надявам се поне да дам пример и други хора да носят хубави дрехи.
Мисля че току що изпаднах в шок... КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ВИ СТАВА ?!?!?!?!?!?!?!?!? Не силно се надявам тази тема със снимките и всичко да е пълната ебавка, защото иначе честно казано не знам на къде отива този свят. Вярно не съдя хората всеки си има различни предпочитания ама повечето със странни предпочитания си ги крият ... Не искам да гледам как мъже се обличат женствено, защото на ПРИЯТЕЛКАТА им и харесвало така... Хора всякакви ама дръжте се малко на положение и не ни тровете с цялата тази показност ...
Наистина много силно се надявам всичко това да е супер тъпия базик ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
По въпроса ти - нито една от двете снимки не е трябвало да вижда бял свят. Купи й мече или червено сърце, клиширано ама няма да сбъркаш.
Вземете се направете веднъж на трол дето е спал с яка мацка, или пък е много интелигентен, какво ми се правите на педераси всички. Ама то щом тоя начин за тролване ти е хрумнал явно имаш мераци да изглеждаш така...
чак се чудя дали да не затворя темата, за да спрете да се излагате в нея...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
trabi_bs, още една такава картинка и си аут.
а да... и темата приключва