.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Как да стана ЯКА :)

Как да стана яка смисъл как да се обличам как да си направя косата и т.н

Супер фен Аватара на heartsdesire

Бъди себе си и не копирай другите.. ПОЧНИ

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    Винаги си повтарям това и се чувствам готина дори и другите да смятат че не си голяма работа да не ти пука какво мислят другите!

Мега фен Аватара на tori
    Помпай във фитнеса.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ВТФ?! 0.о Не сериозно , каква е тая мания по това да сте ''яки'' и т.н. Не е гот...
    По темата: Недей да се стараеш прекалено , защото от далеч лъха на фалшиво.Бъди си себе си , обличаш се както те кефи и това е , но според мен всичко опира по-скоро до характер и държание , не дрехи и коса... А пък и за какво ти е да си яка и така нататък, смисъл тъпо е.Почти съм убедена че си на 13 или надолу и искаш да се харесаш на някого....
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Обличай се и си прави косата, както смяташ, че ти ОТИВА и ти самата СЕ ХАРЕСВАШ. Голяма грешка е да си купуваш кифленски дрехи и да си правиш косата като на барби, а да не ти подхождат. Тогава, не само, че няма да си "яка", а ще си и смешна. И такива момичета съм виждала, които просто роклите и модерните дрехи и прически, просто не им отиват на излъчването.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    +++

Мега фен Аватара на trabi_bs
    земи си аифон :Д

Като не пускаш такива теми
    Ние откъде да знаем.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    земи си аифон :Д
    особено пък и ако не можеш даси го позволиш ще си още по-яка!Стига сте живели по стандарти и еталони.

Мега фен Аватара на RapExotic
    С тренировки

Първо пускаш тема " как да си правя яки снимки и да събирам лайкове във фейсбук ,ама много лайкове" , а сега " как да съм яка" .... ти имаш ли навършени 10 години ?

Търси в ютуб туториали за коса и грим. Отиди на фризьор поне за нова прическа, ако искаш се и боядисай. Носи грим - спирала поне...
    Черпи идеи за облекло от тъмблр, фейсбук и т.н. Пазарувай си с красивите си яки приятелки, разменяй си дрехи с тях и им искай съвети.
    Излизай повече - на места, които действително ти харесват и с хора, които са ти приятни. Запознавай се с хора там, работи върху социалните си умения.

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Ходи на фитнес и тренирай вдигане от лежанка - минимум 50кг

А сега сериозно - казаха ти го бъди себе си, не копирай!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    С тренировки
    ...и й'едене!
    Маса се праЙ на маса.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мерси за съвета
    NeutralMilkHotel
    а пък ти
    nasnedogonyat
    ще ти кажа само едно мой проблем си е какви теми пускам и искам да кажа че в този сайт има хора който много се заяждат,като не ви харесва темата ми изобщо не коментирайте бягайте в някоя друга и тва е,само го правите за да дразните хората,сорри ама си е така -_-

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от krisiss231 Виж мнението
    nasnedogonyat
    ще ти кажа само едно мой проблем си е какви теми пускам и искам да кажа че в този сайт има хора който много се заяждат,като не ви харесва темата ми изобщо не коментирайте бягайте в някоя друга и тва е,само го правите за да дразните хората,сорри ама си е така -_-
    Пхаха много се палиш нещо. Ами, като темата ти е тъпа ще си коментира каквото си иска, все пак форума е за това. То е много лесно другите да са ти криви, ама се замисли, че има някаква причина да ти пишат такива мнения... И btw много ми е интересно на колко години си всъщност.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Следвай "SWAG МОЖЕ БИ" и ще си на върха.

Подстрижи се нула номер, ще събереш погледите на всички.

Цитирай Първоначално написано от krisiss231 Виж мнението
    Мерси за съвета
    NeutralMilkHotel
    а пък ти
    nasnedogonyat
    Пуснала си тема , следователно недей да очакваш само оптимистични отговори и мнения. Уважавай мнението на другите така както аз примерно отделих време да прочета малоумната ти мижава темичка.
    Не го правя с цел да те дразня (това е доста детско изказване)... това е форум и всеки има право да изрази мнение . Ти си никоя да казваш на съфорумниците кой в коя тема може и не може да пише

midnight_escapade
    Guest
    Хехе, колко сладко. Някак си далечни ми се струват тези неща, макар че в 5 клас и нас ни вълнуваше "как да сме яки". Ами, миличка, мен тогава никой не ме харесваше, струвах им се странна на повечето. На тези години всички се развивате в различен темп и всеки харесва различни неща, пубертетите си менят мнението нон-стоп.. Тези преходни неща ще ги изживеете. От мен съветът - бъдете себе си, така край теб ще се завъртят няколко истински приятели/приятелки, които те харесват заради самата теб. Оттам нататък животът става много по-лесен. Никога не съм правила компромиси със себе си, за да заприличам на някого, който ми се вижда "готин".
    А за външния вид - ако не си харесваш тялото, спортувай. Помага много за самочувствието. Иди на шопинг за нови дрехи, прави си прически от време на време и така.

Просто бъди уверена в себе си и не си мисли, че другите са нещо кой знае какво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си