- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана ЯКА :)
Как да стана яка смисъл как да се обличам как да си направя косата и т.н![]()
ВТФ?! 0.о Не сериозно , каква е тая мания по това да сте ''яки'' и т.н. Не е гот...
По темата: Недей да се стараеш прекалено , защото от далеч лъха на фалшиво.Бъди си себе си , обличаш се както те кефи и това е , но според мен всичко опира по-скоро до характер и държание , не дрехи и коса... А пък и за какво ти е да си яка и така нататък, смисъл тъпо е.Почти съм убедена че си на 13 или надолу и искаш да се харесаш на някого....
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Обличай се и си прави косата, както смяташ, че ти ОТИВА и ти самата СЕ ХАРЕСВАШ. Голяма грешка е да си купуваш кифленски дрехи и да си правиш косата като на барби, а да не ти подхождат. Тогава, не само, че няма да си "яка", а ще си и смешна. И такива момичета съм виждала, които просто роклите и модерните дрехи и прически, просто не им отиват на излъчването.
Първо пускаш тема " как да си правя яки снимки и да събирам лайкове във фейсбук ,ама много лайкове" , а сега " как да съм яка" .... ти имаш ли навършени 10 години ?
Търси в ютуб туториали за коса и грим. Отиди на фризьор поне за нова прическа, ако искаш се и боядисай. Носи грим - спирала поне...
Черпи идеи за облекло от тъмблр, фейсбук и т.н. Пазарувай си с красивите си яки приятелки, разменяй си дрехи с тях и им искай съвети.
Излизай повече - на места, които действително ти харесват и с хора, които са ти приятни. Запознавай се с хора там, работи върху социалните си умения.
Ходи на фитнес и тренирай вдигане от лежанка - минимум 50кг
А сега сериозно - казаха ти го бъди себе си, не копирай!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мерси за съвета
NeutralMilkHotel
а пък ти
nasnedogonyat
ще ти кажа само едно мой проблем си е какви теми пусками искам да кажа че в този сайт има хора който много се заяждат,като не ви харесва темата ми изобщо не коментирайте бягайте в някоя друга и тва е,само го правите за да дразните хората,сорри ама си е така -_-
Пхаха много се палиш нещо.Ами, като темата ти е тъпа ще си коментира каквото си иска, все пак форума е за това. То е много лесно другите да са ти криви, ама се замисли, че има някаква причина да ти пишат такива мнения... И btw много ми е интересно на колко години си всъщност.
Пуснала си тема , следователно недей да очакваш само оптимистични отговори и мнения. Уважавай мнението на другите така както аз примерно отделих време да прочета малоумната ти мижава темичка.
Не го правя с цел да те дразня (това е доста детско изказване)... това е форум и всеки има право да изрази мнение . Ти си никоя да казваш на съфорумниците кой в коя тема може и не може да пише![]()
Хехе, колко сладко.Някак си далечни ми се струват тези неща, макар че в 5 клас и нас ни вълнуваше "как да сме яки". Ами, миличка, мен тогава никой не ме харесваше, струвах им се странна на повечето.
На тези години всички се развивате в различен темп и всеки харесва различни неща, пубертетите си менят мнението нон-стоп.. Тези преходни неща ще ги изживеете. От мен съветът - бъдете себе си, така край теб ще се завъртят няколко истински приятели/приятелки, които те харесват заради самата теб. Оттам нататък животът става много по-лесен. Никога не съм правила компромиси със себе си, за да заприличам на някого, който ми се вижда "готин".
А за външния вид - ако не си харесваш тялото, спортувай. Помага много за самочувствието. Иди на шопинг за нови дрехи, прави си прически от време на време и така.
Просто бъди уверена в себе си и не си мисли, че другите са нещо кой знае какво.![]()