.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Ми бъди такава както ти се харесваш. Обличай дрехите, прави си прическите, които на тебе ти харесват и ще имаш нужното самочувствие.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Дори да се облечеш по определен начин,не значи че хората ще те харесват. Ти трябва да се харесваш.

Всеки има различни разбирания за "яко" .. за някои яко е да си русокоска на токчета,а за други
    мотористка облечена в черно,затова се замисли кое е твоето "яко",облечи се така и тогава ще си яка.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    За да ти кажем как да си яка - трябва да видим как изглеждаш. Не всеки стил приляга на всяка жена.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    ^ Аууу, двете дружки се намериха :дд

Иначе наистина или заложи на посредственото кифленско "идеално" облекло /клинче, по възможност дантелено или кожено, ама дати се впива в задника, дълга широка блуза, все едно си я свила от по-възрастен член от мъжки пол в семейството ти, ама да е дантелен гърба, да не вземеш да се стоплиш случайно и дългите ботушки до бедрата!/ или просто сама си избери якия стил.

Просто се забавлявай.Качвай снимки на всичко което ти харесва.Бъди мила с всички.Шегувай се.Обличай се както на теб ти харесва и не копирай другите.

имаШ ли хубажо тялоо .. богг си !! почвай здраво кардио тренировки и момчетата ще ти се лепят като мухи на сладко

Sis..
    Guest

Smile

Ще отговориш ли на колко си защото някои искат да разберат, за да ти помогнат!?

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от Sis.. Виж мнението
    Ще отговориш ли на колко си защото някои искат да разберат, за да ти помогнат!?
    100 на 100, че няма повече от 12.

BTW: Тая пикла не заслужава толкова внимание...

Носи камуфлаж

Супер фен Аватара на per-dead
    "Яко" е много относително понятие. За мен яко е едно, за beautycupcake, например, може да е друго. В момента обаче средностатистическото значение на "яко" момиче, е момиче, което се носи по последния писък на модата. Или поне аз с такова впечатление съм останала от заобикалящата ме среда. Заради теб написах в гугъл "мода 2015" и попаднах на това
    За повечето хора може да е яко, ама за мен да не е, може и за теб да не е. Яка си, когато се харесваш ТИ, не когато те харесва обществото.

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    "Яко" е много относително понятие. За мен яко е едно, за beautycupcake, например, може да е друго. В момента обаче средностатистическото значение на "яко" момиче, е момиче, което се носи по последния писък на модата. Или поне аз с такова впечатление съм останала от заобикалящата ме среда. Заради теб написах в гугъл "мода 2015" и попаднах на това
    За повечето хора може да е яко, ама за мен да не е, може и за теб да не е. Яка си, когато се харесваш ТИ, не когато те харесва обществото.
    Защо пример точно с мен... =_=

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Не се ли изтърка тая тема "Как да бъда яка\секси\популярна и тн" Самочувствието му е майката. И да дойдеш по бельо на училище, ако си наведена, комплексирана и неуверена в себе си, няма да бъдеш "яка"!

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Не се ли изтърка тая тема "Как да бъда яка\секси\популярна и тн" Самочувствието му е майката. И да дойдеш по бельо на училище, ако си наведена, комплексирана и неуверена в себе си, няма да бъдеш "яка"!
    Agreed.

Провери в сайта qka.com

Супер фен Аватара на Pug_306
    Iphone 6 си вземи, снимай се пред огледалото с патешки устни и ще си най-яката пичка

Как да си яка? Ми не пускай тъпи теми!
    А сега сериозно!
    Как си мислиш, че като питаш във форум ще ти обяснят каквото и да било и ще ти помогнат в личен план? Пък и защо ти трябва да си ''яка''? Просто бъди себе си. Предполагам имаш приятели (макар, че със името на темата се мъчиш да станеш ''яка'' и да си намериш такива, НО както и да е) ... бъдете си компанията. Т.е. събирайте се приятели и се забавлявайте, както на вас ви харесва. И не се опитвай да се харесаш на другите или да бъдеш ''лидер'', защото ... не е гот.
    А до стила ... не е задължително да се гримираш и да се обличаш в скъпи дрешки и парцалки.
    Драго момиче, запомни, че ако имаш истински (подчертавам!!!) приятели те ще те харесват и без 2 - ва тона грим. И дори и да не си облечена във маркови дрешки. И не е важно как изглеждаш, какво имаш и къде живее, а каква си ТИ! Защото дори и да живееш във голям град и в хубава къща, дори и да носиш доста грим и скъпи дрехи и да си богата, с тъч и т.н., ако се държиш като к*чка ... това няма да остане скрито под вида ти!

Ако не си яка...силикона компенсира

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Iphone 6 си вземи, снимай се пред огледалото с патешки устни и ще си най-яката пичка
    мноу мънги брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си