- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана ЯКА :)
Ми бъди такава както ти се харесваш. Обличай дрехите, прави си прическите, които на тебе ти харесват и ще имаш нужното самочувствие.
Дори да се облечеш по определен начин,не значи че хората ще те харесват. Ти трябва да се харесваш.
Всеки има различни разбирания за "яко" .. за някои яко е да си русокоска на токчета,а за други
мотористка облечена в черно,затова се замисли кое е твоето "яко",облечи се така и тогава ще си яка.![]()
За да ти кажем как да си яка - трябва да видим как изглеждаш. Не всеки стил приляга на всяка жена.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
^ Аууу, двете дружки се намериха :дд
Иначе наистина или заложи на посредственото кифленско "идеално" облекло /клинче, по възможност дантелено или кожено, ама дати се впива в задника, дълга широка блуза, все едно си я свила от по-възрастен член от мъжки пол в семейството ти, ама да е дантелен гърба, да не вземеш да се стоплиш случайно и дългите ботушки до бедрата!/ или просто сама си избери якия стил.
Просто се забавлявай.Качвай снимки на всичко което ти харесва.Бъди мила с всички.Шегувай се.Обличай се както на теб ти харесва и не копирай другите.![]()
имаШ ли хубажо тялоо .. богг си !! почвай здраво кардио тренировки и момчетата ще ти се лепят като мухи на сладко![]()
![]()
![]()
Ще отговориш ли на колко си защото някои искат да разберат, за да ти помогнат!?
"Яко" е много относително понятие. За мен яко е едно, за beautycupcake, например, може да е друго. В момента обаче средностатистическото значение на "яко" момиче, е момиче, което се носи по последния писък на модата. Или поне аз с такова впечатление съм останала от заобикалящата ме среда. Заради теб написах в гугъл "мода 2015" и попаднах на това
За повечето хора може да е яко, ама за мен да не е, може и за теб да не е. Яка си, когато се харесваш ТИ, не когато те харесва обществото.
Не се ли изтърка тая тема "Как да бъда яка\секси\популярна и тн" Самочувствието му е майката. И да дойдеш по бельо на училище, ако си наведена, комплексирана и неуверена в себе си, няма да бъдеш "яка"!
Провери в сайта qka.com
Iphone 6 си вземи, снимай се пред огледалото с патешки устни и ще си най-яката пичка![]()
Как да си яка? Ми не пускай тъпи теми!![]()
А сега сериозно!![]()
Как си мислиш, че като питаш във форум ще ти обяснят каквото и да било и ще ти помогнат в личен план? Пък и защо ти трябва да си ''яка''? Просто бъди себе си. Предполагам имаш приятели (макар, че със името на темата се мъчиш да станеш ''яка'' и да си намериш такива, НО както и да е) ... бъдете си компанията. Т.е. събирайте се приятели и се забавлявайте, както на вас ви харесва. И не се опитвай да се харесаш на другите или да бъдеш ''лидер'', защото ... не е гот.![]()
А до стила ... не е задължително да се гримираш и да се обличаш в скъпи дрешки и парцалки.
Драго момиче, запомни, че ако имаш истински (подчертавам!!!) приятели те ще те харесват и без 2 - ва тона грим. И дори и да не си облечена във маркови дрешки. И не е важно как изглеждаш, какво имаш и къде живее, а каква си ТИ! Защото дори и да живееш във голям град и в хубава къща, дори и да носиш доста грим и скъпи дрехи и да си богата, с тъч и т.н., ако се държиш като к*чка ... това няма да остане скрито под вида ти!![]()