- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Великата схизма бг-мама
Коментирайте и дискутирайте разделението на бг-мама и бул-мама. Защо и как? Особено очаквам де се включи една съфорумка, която е активна там.
Grumpy old madman
кво да коментираме
то е неизбежно, когато се наредят много маймуни на клона
навремето нали и irc така се разцепи![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Знам само, че ме баннираха, поради моето мнение за тяхИначе ще ги последва съдбата на ирк (както спомена госпожа Ди). Според мен в стария пак ще има хора (подобно на тийна, пак има хора, просто качеството е друго). А новия ще има голям шум за кратко и до там. Като цяло промените в сайтове рядко се сещам да са позитивни.
Няколко примера:
gol.bg (смениха дизайна, народа се отдръпна, липсват неща които ги имаше при стария дизайн, а снимките са с по-кофти качество)
teenproblem.net (няма смисъл да обеснявам)
dnes.bg (там бяха решили да сложат ограничените за коментарите, както е във вести, без рег., да не можеш да пишеш, но усетиха как изведнъж имаше по 4-5 коментара на статия и го махнаха)
n00bs
Не може толкова много овци на едно място.
нямам думи де. майките са си майки
Не съм запознат с конкретната ситуация и причини, но подобно разделение никак не ме учудва. Виждал съм го в доста български чат канали, сайтове, форуми, торент тракери.
Welcome to the Jungle...
замунда...
да не видят нещо от първанов
^ Ха-хахахаха![]()
о, ние бяхме сред първите
навремето не се получи
и сега няма да стане, тъй че не се товарете
много отдавна
Абе, според мен, форума на Илко беше достоен съперник!
Форума на Илко е бил активен през 2004 и 2005?![]()
не, тогава нямаше такъв персонаж
Хахахахахахахаха!
Ейййй..Върна ме назад значи. Какви драми имаше и тук.
Иначе за мамата вече излязоха много статии и новини, който го интересува може да прочете. Общо взета смяна на дизайна без допитване до потребителите и извършено без тяхното одобрение.
Влезте и вижте - Форума е сбит в ляво, не се чете изобщо, за сметка на това огромни полета с реклами навсякъде.
Сещам се как преди време ни набутаха новия дизайн тук. Нито се допитаха до нас, нито ни го показаха преди това..Няколко дни форума беше блокаж, а след пускането му - изглеждаше така. Доста от потребителите, включително и аз, почти спряхме да посещаваме форума..някои напълно спряха. Предния дизайн бе далеч по-опростен и приятен, въпреки, че сега като сравнявам кво са направили с бг-мамата и форума тук - е, този дизайн не бил толкова лош. Но е факт, че изгони доста от потребителите и ни разтури седянката.
Ето го стария дизайн - http://farm4.static.flickr.com/3121/...cf0d6194_o.png
Има много бъгове по тоя, които едва ли някога ще се оправят. Другото което е, винаги всичко е за реклами, тоест париНищо, че една голяма част са ги блокирали.
n00bs
Те тия бъгове,добре че ги оправиха..хах..
Тука админи и модератори, търпяха всичката критика и ги хокахме да оправят проблемите, въпреки, че те не бяха виновни..И накрая проблемите си останаха, а така като гледам модовете и админите си отидоха.
Е лошо няма, и мен носталгията по тийн периода ме връща понякога тук.
Много се радвам, когато вляза и видя, че е писал някой стар потребител. Аз попринцип така и правя..Влизам, скролвам на бързо - ако видя някой познат или нещо интересно, може и да се зачета, дори и да пиша..Но уви.
Е ЛейдиДи не е ли от по-старите модератори?Още от преди "скандалните назначeния".
![]()