.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на mlf

таблета ми: Ipad2 заби и нито приема, нито предава :д

Значи гледах си аз снимки и без да искам приближих екрана и то нещо заби и аз го заключих и то ми показваше дадената снимка за фон, а на мястото на часа и там другите глупости показваше снимката от фона ми на отключен екран .. и аз го заключих и отключих няколко пъти (то даже не ми иска парола, а по принцип има), но никакъв ефект .. а сега е забил на фона ми на отключен екран и дадената снимка я показва като снимка от история .. не може да увеличавам или намалявам звука, но мога да го спра и пусна .. може също за сканирам .. показва верен час и отчита като го включа да се зарежда .. как да го рестартирам

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Кой те кара да си купиш айпад2?

Повече от фен Аватара на mlf
    Хахах .. аз го имам от 3 години и никога не е забивал чак така .. като забие за 5 мин се оправя

Мега фен Аватара на draid
    Apple продукт да забива ? Не вярвам

Карай го в някой сервиз да го видят, ако не се оправя от рестарт. Вероятно е починал.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    Хахах .. аз го имам от 3 години и никога не е забивал чак така .. като забие за 5 мин се оправя
    калпава бройка
    трябваше още след първото забиване да го носиш на сервиз или за смяна

Здравейте,аз имам едно въпросче за телефон samsung galaxy pocket s5301.От галерията си бях копирала няколко снимки във клипборда,но после ги изтрих от галерията,но все още ми ги показва във системния буфер и ако може някой да ми каже как да отворя този системен буфер,ако съм копирала текст в системния буфер ми го показва и мога да го използвам или изтивам,но снимките само ги виждам,но немога нито да ги изтрия нито да ги сваля на компютъра.Ако някой знае как да стане това ще съм му много благодарна.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    калпава бройка
    трябваше още след първото забиване да го носиш на сервиз или за смяна
    Поредната калпава бройка.

Слънчице, направи си нова тема за твоя проблем, нали идеята е някой като закъса със същото, да може да я намери? Как ще я намери в тема за айпад?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си