Кой ще учи в НТБГ тази година???Каква специалност сте и на какъв език?Аз съм оперативно счетоводство на немски.Какъв ви е бала?Може би на втори класиране ще съм в застрахователно и осигурително на немски или ел търговия на АЕ...Който е учил там да ми каже добри ли са учителите,езиците на ниво ли се учат и дали има реализация след 12 клас?А дават ли някаква специална диплома?
Последно редактирано от teenschool : 06-29-2013 на 10:13
Аз също съм приет в НТБГ с оперативно счетоводство.
колко ти е бала?колко ще са момичетата и момчетата в нашата паралелка?
Моето дете е прието оперативно счетоводство с НЕ но се колебае между това и ЕГ Пловдив където също е приета
Дайте повече мненя и информация за НТБГ
Има ли гимназиятя общежитие
езиците учат ли се добре
колко е цената на униформата и карат ли ни да я носим?
в банково дело на френски съм
Зависи какво си купиш от униформата , да първата година , доколкото знам, доста те следят да я носишЕзиците не знам как се уча , ще разбера, догодина живот и здраве
![]()
нещо замря темата:Д
8e klas- ima li nqkoi.A nqkoi koito she e na kvartira v Sofiq da se kombinirame.
13 часа се учи езикът в осми клас. Момичетата са 15, а момчетата - 14. Като сте 8ми клас ще носите униформи. Има проверки, а и все пак сте зайци. Трябва да ви стягат повече от другите.
А след 8ми клас (т.е. от 9ти нагоре), пак ли ще ни карат да ходим с униформи ?
аз съм 8ми в някой???
В момента съм 11 клас паралелка Икономическа информатика. Много съм доволна. Учителите са страхотни и толерантниняма да сбъркате, ако е запишете. Имайте предвид само че трябва да носите униформа - зимна ( черен панталон {всички носят черни дънки всъщност} и риза - за момичетата розова и бяла, а за момчетата- тъмнолилава и бяла; може и сушит чуе черен отгоре; и лятна униформа - тъмносиня пола или бермуди за момичетата и бермуди за момчетата заедно със светлосиния блуза с къс ръкав
училището е хубаво; физкултурният салон също - особено външния !