- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем! На 27г съм а незная какво е да си с жена
Здравей,Авторе.
Минаха няколко дни от както пусна темата.
Какво направи-послуша ли някои от съветите,които получи?
Ами аз много смислени съвети неполучих........ повечето казват излизай повече на вън с компания дискотеки заведения..... Ами моята компания не е в града всеки замина да живее и работи в София..... мн малко приятели имам..... да понякога излзиаме на заведение но мн рядко... повечето по кафета. За дискотеки ...... не аз необичам да ходя на дискотеки не ме влече просто.
Мисля , че получи достатъчно адекватни и що годе разумни съвети. Няма да получиш точна рецепта и сценарии стъпка по стъпка за това как да излезеш от дупката си . Не знаем други подробности от ежедневието и характера ти и честно казано не ни интересува. Един може би последен съвет от мен - започни да пишеш правилно и грамотно.
Грешката ти е че ги питаш,вадиш и почваш.Ако не им харесва-бой,бой и ще им захаресва.Или тва или ходи,лъжи ученичките, тех лесно ще ги лъжеш,кола да имаш,да ги черпиш нещо и тва е.Може проблема да ти е че много подбираш,хващай некоя ужасна-пиеш,друсаш - ще спре да ти пука дали ти го слагаш или на тебе ти го слагат дори.
абе kristi7, разкажи за себе си нещо повече, има някаква уловка в цялата работа, на 27 години да си , в разцвета на силите и да не живееш като нормален мъж?
...
Премести се и ти да живееш в София.
Има нещо,което криеш от нас и не ни го казваш.
Гледай филма "40 годишен девственик". Може би ще ти подейства обнадеждаващо, има много силна доза позитивизъм.![]()
Какво искате да разкажа за себе си ? нищо некрия
То човек , ако сам не си помогне, никой не може да го направи. Колкото и съвети да му дадете , не се ли вземе в ръце сам , никъде няма да стигне...
От тая тема разбрах какво ще правя като стана на 27. Аз може би бих се прежалил 50 лева, ама знам ли колко ще съм се побъркал до тогава.
Жените не харесват мекотели. Нито хора, които стоят вкъщи и не правят нищо с живота си. Един живот имаш, направи нещо с него!
Щом не те кефят дискотеките няма и смисъл да влизаш в тях. Ще изглеждаш много отчаян. Жените необичат отчаяните мъже. Ще ти кажа нещо по-добро. Преброи до 3 и пробвай да заговориш момичето, което си харесал независимо, къде се намираш дори и ако си на улицата. Винаги има красиви момичета. Ти само трябва да ги заговориш и дори да сгафиш следващия път ще си по-добър. Друг вариант е да изградиш нови приятелства с нови хора от твоят град и да излизаш с тях повече пъти . Запишисе да учиш нещо - така можеш да срещнеш и много нови готини хора.
Ами ти или си бавноразвиващ се или просто си смотаняк, ама няма страшно това се лекува.
Авторе, лесно ти го казват те това. Обаче аз знам, че не ти е лесно. Ако искаш наистина да се оправиш и да живееш както трябва, започни да четеш "pick-up" и стани вещ в него. Или това, или оставаш на същото мислене, същия тип. Но помни ми думата, няма да е лесно :P.
Авторе след като изгледаш "40 годишен девственик " изгледай и филма
"Училище За Мошеници" от 2006 година.Има го в з@мунда.Действай.
А за времето от както пусна темата какво се промени,авторе?