Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Да си го виждала да вика или да се бие с някого? По някакъв начин да се е предизвикало усещането колко си малка и чуплива и как ако ти направи нещо, ще си търсиш зъбите под дивана?
Не казвам да е насилнически настроен към теб, а да си го виждала да е такъв с друг човек.

Едър/Здрав ли е? Може от това да е. Аз обикновено малко се посвивам в присъствието на такива, особено когато ми правят резки движения.
Не съм виждала да се бие с друг, да вика, висок е, но е слаб. Единственото, което ми е правил, е да ме подхвърля като топче за пинг-понг при желание от моя страна.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
tori, и аз така го разбирам. А и причислено конкретно към растежа на връзката ти с даден човек, в началото си по течението и всичко е хубаво, ама като почнат да минават година, две, три, идва колебанието. Накъде отива всичко, готов/а ли съм за това, искам ли го наистина. Почват да ти изникват в главата въпроси като "ами ако..."
Сам изпадаш в някакви дилеми, страх те е да предприемеш нещо и за всеки този страх се изразява в нещо различно. Даваш си сметка, че трябва да пораснеш, съмняваш се дали си достатъчно узрял за тези неща и т.н.

Те връзките си вървят, в един момент не се усещаш кога е дошло време да заживеете заедно. Сигурно е нормално да има страх. Моя съвет е да не се притесняваш за бъдещето, а за настоящето.

Има и друго. Усещаш ли приятеля ти да е станал по-привързан към теб ? Да не би случайно да се е стигнало до там, че да те задушава с близост или нещо такова ? И да те панира тва, че при теб нещата не са чак толкова силни ?
По-привързан е мъничко, да.

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
нещо против ножовете и муай тая ли имаш тори ще се направя че все едно не съм го видял тва

тори доста си побъркана между другото , не знаех че имаш такива проблеми добре и кво с гаджето ти стоите на 1 метър и си пращате въздушни целувки я покажи как става изглежда яко
Нямам нищо против и ако беше се захванал да прочетеш цялата тема или поне поста на Психопат, щеше да разбереш за какво иде реч. Вадиш ми думите от контекст.
Тва за въздушните целувки е пък даже не знам как да го коментирам. Няма проблем да се гушкаме, да се целуваме, дори при секса всичко е наред. Просто понякога се получава така, че се плаша и се свивам на кълбо. До момента е станало не повече от 6-7 пъти. Казах нагоре, че от около 6 месеца съм го забелязала.
Колко съм нормална или не, не е твоя работа.