.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Има ли повод за притеснение?

С приятеля ми правихме секс без презерватив няколко пъти, но той свършваше отвън. Не се е изпускал, но понеже се притеснявахме, си направих тест за бременност и излезе отрицателен, но тва беше преди да ми закъснее цикъла. На мен попринцип винаги ми закъснява и никога не ми идва след еднакъв брой дни.
    Ако може да ми кажете има ли за какво да се притеснявам след като теста е бил отрицателен?

С какъв акъл тръгвате да правите секс без презерватив, при положение че цикъла ти е нередовен и не можеш точно да си изчислиш овулацията?
    Колко дни след рисковият акт направи теста?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми, направи си още един тест и ще разбереш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Била ли си в овулация? Направи си пак тест

Пусни си нов тест за цената на кафе с кола просто не си струва притеснението дето го изживяваш

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Направи си още един тест и другият път мисли повече.
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Повече от фен
    Интересно обаче е мисленето на хората, страх ги е за бременност, но за спин и подобни въобще. Това нещо бебетата такава опасна болест ли е?

При положение че сме си първите и с други хора не сме правили секс, не мисля, че трябва да се притесняваме за спин. Недейте да се изказвате неподготвени, а иначе ми дойде на следващия ден.

Не искам да те плаша, но и моят приятел никога не беше свършвал в мен и какво стана, хоп - бебе.. Пазете се.. !!

Поздрави !

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Направи си още един тест. И си го правете с кондом.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от vvaannqq Виж мнението
    Не искам да те плаша, но и моят приятел никога не беше свършвал в мен и какво стана, хоп - бебе.. Пазете се.. !!
    Ако може да го напишеш и в тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B8%D0%B2 ще ти бъда много благодарна

Цитирай Първоначално написано от WhereAreYouNow Виж мнението
    Ако може да ми кажете има ли за какво да се притеснявам след като теста е бил отрицателен?
    Има защо да се притесняваш. Не си спазила условието за закъснение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Тест се прави само след закъснение! Този ,който си си направила,може да не го броиш изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си