- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СКРЪБНА ВЕСТ !!!
Мда, сигурно.
Имам приятелки, които са далеч по-подходящи за титлата "Секси българска 2012". Напиши го в гугъл, виж първия-втория резултат. Подгласничката й е МНОГО по-красива.
С голямо съжаление искам да припомня, че е добре освен неграмотното писане повечето хора проявяват дори непознаване на смисъла на думите!!!
ПАДЕЖ - означана не ПАДЕНИЕ - каквото явно е искал да каже автора - падежът е ДАТА, на която изтича срокът на задължение, това е смисъла, аосвен това падежи има и в граматиката на някои езици. ПАДЕНИЕТО на някакво момиче е такова само според автора, но явно самото момиче не мисли така, което се вижда от клипа, така же с това пак направихме демонстрация на жалко невежество!!!
Какво ви интересува с кой е и от кой има бебе всеки сам решава какво да прави с живота си
Да не е това бившия и? /гугъл сърч.. ай хоуп хи дидн'т фейл ми/
Не изглежда зле.. о.о
*сън*
като я гледам колко безумно проста е направо си се е уредила
колкото и пиче да е(а тя не е особено)не бих могъл да изтърпя повече от 2 изречения,деба парцала
Само аз на мен ли не ми харесваше това момиче, помня в форума как и помпеха самочувствието, а не беше кой знае какво, виж Цветелина(Flowerlina) е много по-яка(споменах нея защото си приличат)
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нее,хич не й завиждате..ХииичКолко сте саднати повечето тук не е истина
![]()
Защото си мисля за повсеместния инфаркт на фамилията ми, ако им представя гаджето ми - циганин чалгаджия.Всеки намира себеподобни - нали Шрек ни научи на това. Както казах за всеки влак си има пътници. Какво се бъркате на момичето в личния живот? Просто не се женете вие за Илиян и толкова.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
нз как са ги подбирали,ама почват от травестит надолу...
Ти верно не си в час май?
Да завиждам, защото на 20 години не съм надула корема ПО ПОГРЕШКА, не съм родила отрочето, не съм с 10 кила поне отгоре и скоро няма да си видя любимото занимание, почти кариера, както е в нейния случай?
Мда бе, мамка му, много завиждам. Умирам от желание да стоя вкъщи и да друсам детенце, а мъжът ми да обикаля по чалга баровете и да му се врат цици в лицето. МНОГО ме е яд, пфууу.
stynio, http://static.blife.bg//8e41fbc089f7.jpg - за мен другото момиче е много по-красиво.
Красавица е, избрала си го е, родила е и толкоз.
Чудо голямо.
Е вие па вече знаете и как е забременяла ли, бе?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
според мене просто е сметнала гените на бащата за съвършени и за това е решила,че би било глупаво да не поиска да роди детето на този полуБОК
А, това не съм го гледала, а и не бих. Мисълта ми беше, че със сигурност бая женски й завиждат. Не всяка се стреми към кариера и т.н. Щом момичето такъв живот с такъв мъж (доколкото мога да се изразя така) си я устройва, жива и здрава.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тя се стремеше - не към моя тип, но беше добра, в това, което правеше. В балет "Нова" е/беше - доста известен и търсен. Запознават се точно на правене на клип към песен на Илиян.
А сега... чао-чао, професионални занимания.
Добър ден, седене на гъз.