- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СКРЪБНА ВЕСТ !!!
Ех, ех, тук като селските клюкарки сте се събрали всички. Какво ви бърка с кой и защо е момичето. Всеки може да си прави каквото си иска с живота, ама не, трябва да се намери някой да коментира мазно-мазно. Тя може всякаква да е, ама вие се замислете вашето отношение за пример ли е... Нали не вие се чукате с Илиян и не вие ще му гледате децата, така че си живейте животите и не се бъркайте!!
Не се БЪРКАМЕ, а коментираме, при това възпитано (прочети коментарите под статията за бебето). Отговори си тълковния речник.
Вие сте зле... Какво развитие очаквате от момиче, което е избрало да печели с красотата си?
Не знам защо му викате "балет", но тоя тип танци (за клипове, шоута и т.н.) са спорт, който не е сложен за усвояване. Изисква се да си достатъчно дисциплиниран, за да ходиш по тренировки.
Проблемът е, че един ден или претърпяваш контузия (щото на тях много им се насъбира) или просто остаряваш.
Днеска си достатъчно красива, за да танцуваш в клиповете, обаче след няколко години - край.
Това момиче няма кой знае каква възможност за кариера. Най-много от един "балет" да отидеш в друг. Не всеки, който танцува, може после да стане треньор или хореограф.
Не вярвам, че е изкарала някакво висше, което да и осигури работа след края на тая кариера.
Съвсем естествено е, че ще намери някой от тия среди - певец или нещо такова. Малко или много ще имат общи интереси и работа, а и тоя човек поне до време ще й осигурява живота, с който си е свикнала - партита и т.н.
Всъщност само адмирации трябва, че ако детето е станало заради грешка, са решили да го запазят и да го отгледат.
Не толкова крайно. Много момичета печелят с красотата си така, че изобщо не им се налага да работят след една определена възраст - и не, нямам предвид, че си намирам богати съпрузи - а че стават рекламни лица на някакви компании, пак защото са красиви, и печелят луди пари и т.н.
Вземи за пример една Адриана Лима или Миранда Кер. След това разгледай графика на Кейт Мос за 2013 година. Малко жени, които си използват акъла, за да вадят пари, имат нейното ежедневие.
Ся, за Корни едва ли може да се каже същото, ама идеята ми беше, че няма лошо да печелиш с красотата си.
хахахахааххаха
бива ли да сте толкова груби ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Да, сравни женичката на Илиян с Кейт Мос.
иначе съм съгласна с тебуспяват, ако са достатъчно хубави и достатъчно умни. Съгласна съм и с него, че повечето подобни танцьорки имат кратък живот в "шоу бизнеса".
StringTheoryPracticist бива.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Прав си, но не бих забременяла от него. Просто би погалило леко егото ми и бихме приключили познанството.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последно редактирано от Mery_J : 02-05-2014 на 18:52
Извинявай, че не съм те разбрала.Просто съм чувала изказването за всякакви същества и го очаквам насериозно за всичко вече.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма проблем, споко!Разбирам и знам, че ако бяхме face to face щеше да схванеш смисъла!![]()
все с гъз работиш.
Очевидно не разбирате, че т'ва, което наричате мода е адски субективно. С'а "са на мода" нестандартните неща. Няк'ви бушменски вежди и разстояние между зъбите. Да си модел не е въпрос толкова на външен вид, колкото на концепция... късмет. Не е нещо, което наистина заработваш.
Жива и здрава,бебока и той и да си гледа детенцето
maDamn
о.О
Кейт Мос, например, беше топмодел доста преди да станат на мода дебелите вежди и разстоянията между зъбите. Наоми Кембъл също. Хайди Клум. Не е късмет да се поддържаш в топформа, да снимаш сесии часове наред и да си пред камерите на папараците постоянно. Модата е преходна, но подобни качества се търсят винаги.
Изобщо не ги следя, ама... такова страхотно омаловажаване е страшно тъжно. Малко на "гроздето е кисело" бие.
Да не говорим, че има едно нещо, наречено морал, в цялата картинка.
П.С. Мери Джей, то какво да кажеш на това?!
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-05-2014 на 20:26
Факт е, че има право БебитУ .И не може да го отречеш, че голяма част от модния бизнес е секс!
Винаги съм допускала възможност да съм крива, макар да не го вярвам наистина.
Само че по улицата виждам толкова красиви момичета, а нито една от тях не е Кейт или Наоми. К'ва е разликата? Поддържането на форма ли? Пхах, да бе.Всеки подава...
Хахах дали machoka чете тая тема и е гледал Венета...Как се прехласваше по тая Корни в сайта само дето не и лижеше краката.Ама да беше само той и всички викаха мацката с уникално тяло.А сега всички плюят и дори Пантерката я харесваше и даже си спомням как се уговаряха за някаква среща на форума.А сега и тя злобее.Как се променя човек.....
Вива канари...!!
Да бе, чак и на мен ми стана странно! Аз също си спомням мацката и не ми е правила впечатление със супер неадекватни реакции и коментари - съвсем нормално момиче и не виждам нищо лошо и безпринципно в това, което й се е случило. Не я познавам лично, но ако си е представяла живота като танцьорка и го-го-гърл, преходът към домакиня и майка ми се струва почти като ъпгрейд! И защо всеки си мисли, че неговите представи за живота са меродавни?
Да не говорим пък за смехотворното - качила била 10 кг (??) и слагала край на танцовата си кариера - не слушам чалга, но доколкото знам, сигурно половината певачки, които ни натрапват от всички канали, имат поне по едно дете - ако не стават за слушане, за гледане поне със сигурност стават и детето не е сложило точка на кариерите им, нищо, че работят с тяло и залагат на външен вид!...
Да не говорим, че от интервюто не останах с впечатление, че детето е СЛУЧАЙНО, а че просто са спрели да се пазят и е станало, защо иначе той бил "разбрал и без да му го казва". На някои хора им отнема месеци и години от след като са спрели да се пазят да забременеят и тогава също казват, че не е планирано, това не означава, че е нежелано...
И изобщо, всеки да си гледа в своята паница, може би Корни е по-щастлива от някои от нас, какво лошо намирате в това?
Too much energy, too little time...