.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на Mirrela.

BB крем на Нивея или на Гарниер?

Какво е вашето мнение?Коя от 2-те марки е по-добра и ефикасна?

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    BB крема на Nivea е добър, веднъж си бях взела на Garnier,но кожата ми лъщеше много от него.
    Взех си този за мазна кожа на Garnier и беше перфектно,така че мога да кажа,че зависи и от кожата.

ПП: Вече не ползвам такъв .. ползвам Missha Perfect Cover BB Cream и съм най-доволна!

Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-03-2014 на 18:20

Мега фен Аватара на ameli
    Имам на Нивея, в началото сякаш по ми харесваше, сега почти не го ползвам и лицето ми си е сравнително чисто (имах подозрения, че ми излизат пъпчици от него). Сега си слагам като се сетя.
    Иначе ми придаваше един червеникав тен; като се имаше предвид, че аз не съм толкова бяла и това беше от светлия нюанс. Друг минус - почти няма покривност, приятно хидратира, но после допълнителното омазняване беше на лице.. и така, като си го взех беше на примоция - сега бих се замислила. Смятам даже да си вземам някакъв азиатски, ама чакам сметката да набъбне малко

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Използвала съм и двата и от личен опит говоря.Нивея - отвратителен е./ седи на петна, няма светъл тон, ако си с светла кожа и едвам се разнася/.Гарниер - страхотен, ползвам този за комбинирана до мазна кожа и е страхотен с по-добро покритие е и има матов завършек и седи напълно естествено.

Цитирай Първоначално написано от ameli;
    Имам на Нивея, в началото сякаш по ми харесваше, сега почти не го ползвам и лицето ми си е сравнително чисто (имах подозрения, че ми излизат пъпчици от него). Сега си слагам като се сетя. Иначе ми придаваше един червеникав тен; като се имаше предвид, че аз не съм толкова бяла и това беше от светлия нюанс. Друг минус - почти няма покривност, приятно хидратира, но после допълнителното омазняване беше на лице.. и така, като си го взех беше на примоция - сега бих се замислила. Смятам даже да си вземам някакъв азиатски, ама чакам сметката да набъбне малко.
    Аз си поръчах от Ebay - Missha Perfect Cover BB Cream. Корейски е,невероятен!

Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-03-2014 на 18:42

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ^да корейските са най-добри, но зависи дали имаш възможност да си поръчаш.

Супер фен Аватара на girl91
    Сега погледна BB на Missha в Ebay - въобще не е скъп, но може би тези по-евтините са ментета.
    Но как мога да уцеля правилния цвят?
    Последно редактирано от girl91 : 02-03-2014 на 18:40

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нито една от двете марки нямат цвета ми.
    Това, което имам е BB на Dermalogica и CC на Bioten.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Сега погледна BB на Missha в Ebay - въобще не е скъп, но може би тези по-евтините са ментета. Но как мога да уцеля правилния цвят?
    Цената в Ибей варира според продавача. Моя го взех за около 8$ за 20мл. Самият крем не е никак скъп.
    Няма как да го уцелиш,но ако се колебаеш между два цвята,взимай. Стига да имаш възможност.

Открихте топлата вода, значи!
    Със сигурност не бих препоръчала нито един от двата, Nivea-та е един прахообразен и изсъхва много неприятно тип маска и светлото им дори не е близо до светло. Garnier-то са леко по-добре от към цветове, но пък техния за нормална кожа все едно са го смесили с половин бутилка олио.
    Ако взимате Missha-та да знаете, че са по-тежки и със сигурност няма да се харесат на всички.

Dam, ти чудесно го препоръчваш, ами аз добре, че имах мостри, защото се оказа, че тяхното 21 ми е доста тъмнично. Евентуално трябва да издирвам 13, но със сигурност не Signature Wrinkle Filler, който пробвах.
    Последно редактирано от Hayashi : 02-03-2014 на 18:53
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    Аз до сега не съм си взимала BB от тези, предлагани в България, защото си мисля, че нито едно няма да ми хареса и са боклуци.
    В бг мама преди малко видях какво пише за корейските BB:
    Цветовете са често с розов и/или сивеещ подтон, сравнително по-малко са жълтеещите
    - Цветовете често са доста светли
    - Голяма част от кремовете имат висок фактор и не са подходящи за снимки със светкавица заради белия цвят, който дават на лицето

Etude House имат жълтеещи. Но няма как да не ги обичам корейците, че правят и неутрални, защото в Европа са трудни за издирване.
    Цветовете варират от много светли до средни, но наистина няма тъмни. За сметка на това разнообразието от цветове тип "Снежанка" е доста голямо и дори много бели хора ще си намерят доста видове, които да им паснат.
    Имат и доста без фактор. Всъщност факторът обикновено е около 25-30, което е идеално за всеки ден. Физическата защита на която залагат е предимно физическа, затова и се получава бялото при светкавица.
    И опаковките на някои са толкова хубави. Направо крещят "грабни ме"!
    Корейците залагат доста на екстрактите. Повечето BB-та имат поне 2-3. На някои хора обаче това им докарва алергии.
    Там не ги е подгонила анти-парабен манията и повечето BB-та имат 1-2.
    Много от BB-тата са с така наречения лъскав финиш, който не е особено популярен тук, но в Корея му се радват много. За някой, който очаква нещо матиращо може да е доста шокиращо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    За някой, който очаква нещо матиращо може да е доста шокиращо.
    Добре казано!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Nivea-та е един прахообразен и изсъхва много неприятно тип маска и светлото им дори не е близо до светло.
    Светлото на Нивеа е просто ужасно тъмно.
    Все едно си била седмица на плажа и си хванала яко тен.
    Не препоръчвам, даже бих го забранила ако можех, отвратителен е.
    *сън*

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Нито едното. Пълни са с всякакви глупости

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Нито една от двете марки нямат цвета ми.
    Нито единият, нито другият не са ми направили добро впечатление.

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    На мен ми трябва нов ББ крем,но не съм съвсем сигурна на коя марка да си взема..някакви съвети?

Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    На мен ми трябва нов ББ крем,но не съм съвсем сигурна на коя марка да си взема..някакви съвети?
    Ще сбъркаш която и от двете марки да избереш,но ако си твърдо решена да е една от тези - Гарниер.

Все пак виж тези:

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нивея е по-добър имам ги и двата но на Гарниер не ми харесва много

Супер фен Аватара на Runaway11
    Гарниер е просто отвратителен! Говоря за този за мазна кожа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си