- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство? Има ли смисъл да продължава по този начин?
щото няма вариант изобщо да не и пука за него
стегнете се
Да де ама няма смисъл да обръща нещата. Тя ще иска само същото внимание, не любовта му или секс или бисквитка например. Ще си иска приятелчето за сплитане на косата. Тоест като/ако пак почне да и обръща внимание, нещата минават пак в изходна позиция. При положение, че продължава да се дистанцира, тя ще се усети, че има нещо и ще го остави на мира. Тоест пак нежелан резултат.
Бтв, много задълбахме. :х
Едит:
Тоя вариант го обсъдих още в началото на темата. :д
Нищо не искам да набивам. Това беше изключително агресивно изказване от твоя страна tori. Покъртен съм.
Да, но пробвам ли с Мария, независимо от това дали ще станат или няма да станат нещата, то аз си затварям вратите и при Хриси. Ако станат нещата Ви е ясно, че нито аз ще потърся Хриси, нито тя мен, защото ще разбере какво се е случило между мен и Мария. Ако не станат нещата и се върна при Хриси, тя ще знае, че Мария ме е отрязала и ще си каже "Тоя или е много загорял, или пробва всяка, или е ебаси курвара". И с право, и тя ще ме отреже.
Едит: Ако пък просто остана приятелче с Мария и отида при Хриси, нещата ще станат и всичко постарому ще си бъде отново с Мария, но разликата е, че аз ще имам някво гадже.
Последно редактирано от AirCrafter : 02-04-2014 на 20:05
Такива евтини кръчмарски сметки как да не си валат... да ти пикая на претенциите, че си мъж.
Не, категорично не ги прави всеки човек. Харесваш си една и даваш с нея, не си смяташ ползите и загубите и от двете, за да видиш коя ще ти излезе "по-изгодно". Това не ти е решение дали да си купиш доматите от Лекси или Лидл!
Има огромна разлика между това, което ти правиш, и другото - което е да решиш дали да оставиш настоящата си приятелка заради друго момиче, примерно. Твоите сметки са дребнави, тамън кръчмарски.
ПРИМЕРНО.
Обяснявам в какъв случай "сметките" няма да са кръчмарски, а съвсем обосновани.