.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Именно това е идеята.
    !

Мега фен Аватара на 102
    щото няма вариант изобщо да не и пука за него
    стегнете се

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    стегнете се
    Ми, има, то даже е най-вероятният вариант, ама може поне да опита...

Мега фен Аватара на tori
    Да де ама няма смисъл да обръща нещата. Тя ще иска само същото внимание, не любовта му или секс или бисквитка например. Ще си иска приятелчето за сплитане на косата. Тоест като/ако пак почне да и обръща внимание, нещата минават пак в изходна позиция. При положение, че продължава да се дистанцира, тя ще се усети, че има нещо и ще го остави на мира. Тоест пак нежелан резултат.

Бтв, много задълбахме. :х

Едит:

стегнете се
    Тоя вариант го обсъдих още в началото на темата. :д

Мега фен Аватара на 102
    Искаш да кажеш, че не ти чета мненията ли, ве ?

Мега фен Аватара на tori
    Искаш да кажеш, че не ти чета мненията ли, ве ?
    Не, ве, само искам да кажа, че не си първия и единствения, който се опитва да го набие в главата на автора.

Мега фен Аватара на 102
    Нищо не искам да набивам. Това беше изключително агресивно изказване от твоя страна tori. Покъртен съм.

Фен
    Град
    sofia
    Да, но пробвам ли с Мария, независимо от това дали ще станат или няма да станат нещата, то аз си затварям вратите и при Хриси. Ако станат нещата Ви е ясно, че нито аз ще потърся Хриси, нито тя мен, защото ще разбере какво се е случило между мен и Мария. Ако не станат нещата и се върна при Хриси, тя ще знае, че Мария ме е отрязала и ще си каже "Тоя или е много загорял, или пробва всяка, или е ебаси курвара". И с право, и тя ще ме отреже.

Едит: Ако пък просто остана приятелче с Мария и отида при Хриси, нещата ще станат и всичко постарому ще си бъде отново с Мария, но разликата е, че аз ще имам някво гадже.
    Последно редактирано от AirCrafter : 02-04-2014 на 20:05

Цитирай Първоначално написано от AirCrafter Виж мнението
    Да, но пробвам ли с Мария, независимо от това дали ще станат или няма да станат нещата, то аз си затварям вратите и при Хриси. Ако станат нещата Ви е ясно, че нито аз ще потърся Хриси, нито тя мен, защото ще разбере какво се е случило между мен и Мария. Ако не станат нещата и се върна при Хриси, тя ще знае, че Мария ме е отрязала и ще си каже "Тоя или е много загорял, или пробва всяка, или е ебаси курвара". И с право, и тя ще ме отреже.

Едит: Ако пък просто остана приятелче с Мария и отида при Хриси, нещата ще станат и всичко постарому ще си бъде отново с Мария, но разликата е, че аз ще имам някво гадже.
    Аха, ясно... Няма да ти се получи с нито една от двете, да знаеш.

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аха, ясно... Няма да ти се получи с нито една от двете, да знаеш.
    Що пък мислиш така? По-горе написах, че с Христина сме излизали само веднъж и след това бях питал Мария какво е мнението на Христина за мен и Мария ми беше казала, че би излезнала с теб отново. Хриси много добре знае, че не я искам просто за приятелче.

Цитирай Първоначално написано от AirCrafter Виж мнението
    Що пък мислиш така? По-горе написах, че с Христина сме излизали само веднъж и след това бях питал Мария какво е мнението на Христина за мен и Мария ми беше казала, че би излезнала с теб отново. Хриси много добре знае, че не я искам просто за приятелче.
    Ей заради това:
    Не, категорично не ги прави всеки човек. Харесваш си една и даваш с нея, не си смяташ ползите и загубите и от двете, за да видиш коя ще ти излезе "по-изгодно". Това не ти е решение дали да си купиш доматите от Лекси или Лидл!

Има огромна разлика между това, което ти правиш, и другото - което е да решиш дали да оставиш настоящата си приятелка заради друго момиче, примерно. Твоите сметки са дребнави, тамън кръчмарски.

anonymous708973
    Guest
    Такива евтини кръчмарски сметки как да не си валат... да ти пикая на претенциите, че си мъж.

Фен
    Град
    sofia
    Такива евтини кръчмарски сметки как да не си валат... да ти пикая на претенциите, че си мъж.
    Виж, не смятам, че сметките са ми кръчмарски. Всеки човек ги прави. Аз не мога направя нищо, че те двете са приятелки.

anonymous708973
    Guest
    Не, категорично не ги прави всеки човек. Харесваш си една и даваш с нея, не си смяташ ползите и загубите и от двете, за да видиш коя ще ти излезе "по-изгодно". Това не ти е решение дали да си купиш доматите от Лекси или Лидл!

Има огромна разлика между това, което ти правиш, и другото - което е да решиш дали да оставиш настоящата си приятелка заради друго момиче, примерно. Твоите сметки са дребнави, тамън кръчмарски.

Фен
    Град
    sofia

Не знам ти къде прочете, че аз имам приятелка...

anonymous708973
    Guest
    ПРИМЕРНО.

Обяснявам в какъв случай "сметките" няма да са кръчмарски, а съвсем обосновани.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си