.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на Mozzela

Страх от височини :ХХ

Страх ли ви е от високото :0 .. ? Аз лично се насирам над 20 метра някъде, как преодолявате страха си, ако въобще успявате :д ?

Не ме е страх. Който го е страх, да си седи на земята.

Гледката от високо е много красива.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ме е страх от високо но ме е страх от дълбоко

Всеки възмъжава, ама като те изправят на стълб 30м висок с осигурително въже и платформа 50см широка, на която да стъпваш и вече не си толкова мъж. Преодолява се, но иска практика. Някои хора не успяват. Не е голяма работа да висиш като паяк на някакви големи височини. Голяма работа е да изкарваш легално много пари и да си умен

Дори и да съм на 2-3 метра височина от земята направо цялата замръзвам на едно място.. А този страх е след като преди време бях паднала от високо

Мега фен Аватара на tori
    Не ме е страх. От малка все живея по високите етажи и редовно кисна на терасата. Ако и да е имало някакъв страх, то той си е отишъл бая отдавна.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Страха от високо е нелогичен по скоро те е страх от самото падане..!?

Еми и мене малко ме е страх ..кат бях у един приятел ...излязох на тересата (всъщност той живееше на 5тия етаж)...като видях гледката ..как ми са сви стомаха..напрао ми са зави свят

Супер фен Аватара на mayaaa
    Като цяло не. Обичам да гледам от високо, ако съм на тераса и на 100-тния етаж няма да ме е страх. Обаче ако тръгна да се катеря по стълба (като тези в строителните магазини) и особена, ако е единична и трябва да се подпре някъде още от второто стъпало ми се подкосяват краката. Просто винаги си въобразявам, че ще се се окаже прекалено голям ъгълът на подпиране и ще падне точно когато съм горе. Но осъзнавам, е си е просто въобразяване и се опитвам да си преодолявам страха.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не ме е страх от високо но ме е страх от дълбоко
    и аз съм така

BuBy

Аз като бях малък и аз имах този страх но го преудолях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си