- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх от височини :ХХ
Страх ли ви е от високото :0 .. ? Аз лично се насирам над 20 метра някъде, как преодолявате страха си, ако въобще успявате :д ?
Не ме е страх. Който го е страх, да си седи на земята.
Гледката от високо е много красива.
Всеки възмъжава, ама като те изправят на стълб 30м висок с осигурително въже и платформа 50см широка, на която да стъпваш и вече не си толкова мъж. Преодолява се, но иска практика. Някои хора не успяват. Не е голяма работа да висиш като паяк на някакви големи височини. Голяма работа е да изкарваш легално много пари и да си умен![]()
Дори и да съм на 2-3 метра височина от земята направо цялата замръзвам на едно място.. А този страх е след като преди време бях паднала от високо
Не ме е страх. От малка все живея по високите етажи и редовно кисна на терасата. Ако и да е имало някакъв страх, то той си е отишъл бая отдавна.
Страха от високо е нелогичен по скоро те е страх от самото падане..!?
Еми и мене малко ме е страх ..кат бях у един приятел ...излязох на тересата (всъщност той живееше на 5тия етаж)...като видях гледката ..как ми са сви стомаха..напрао ми са зави свят![]()
Като цяло не. Обичам да гледам от високо, ако съм на тераса и на 100-тния етаж няма да ме е страх. Обаче ако тръгна да се катеря по стълба (като тези в строителните магазини) и особена, ако е единична и трябва да се подпре някъде още от второто стъпало ми се подкосяват краката. Просто винаги си въобразявам, че ще се се окаже прекалено голям ъгълът на подпиране и ще падне точно когато съм горе. Но осъзнавам, е си е просто въобразяване и се опитвам да си преодолявам страха.