.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Banned Фен
    Аман от морални шаврантии и неориентирани пишкодръпчета дето се правят на интересни в някакъв изглупял до Н - та степен форум, тъй като в реални живот са малки бедни душици като Психопат и Draid, които освен да се мъчат да си упражняват гънката на мозъка , получила им се лятото при носене на лятна шапка, не могат да се котират никъде.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ахахахахаххахахахахахахах
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
    ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХххх ах
    ахах
    хахахахахахахаххахахахаха х
    ахахахахахахаххах

Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Аман от морални шаврантии и неориентирани пишкодръпчета дето се правят на интересни в някакъв изглупял до Н - та степен форум, тъй като в реални живот са малки бедни душици като Психопат и Draid, които освен да се мъчат да си упражняват гънката на мозъка , получила им се лятото при носене на лятна шапка, не могат да се котират никъде.
    Ти като се имаш за толкова възвишена, какво правиш тук?

Мега фен Аватара на Hilary_
    psychopath, споделям чувствата ти. Лесно ми доскучават хора, които не ме познават, но се мъчат да определят мен и животът ми. Обърни внимание на себе си и твоя живот, имаш нужда.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    изглупял до Н - та степен форум,
    Личи си кой има една гънка на мозъка, не е H а N -та степен ..

A и ти като се имаш за нещо повече за ко пишеш тука ?
    Последно редактирано от Didko_Beats : 02-15-2014 на 07:54

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    psychopath, споделям чувствата ти. Лесно ми доскучават хора, които не ме познават, но се мъчат да определят мен и животът ми. Обърни внимание на себе си и твоя живот, имаш нужда.
    Радвам се.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Личи си кой има една гънка на мозъка, не е H а N -та степен ..

A и ти като се имаш за нещо повече за ко пишеш тука ?
    Много зависи от интерпретацията.А за какво пиша не е твоя работа и никога няма да стане понеже ти си поредния засегнал се въпреки, че не те визирах никъде.Но явно се чувстваш като онези двамата приказни герои за които казах.Така, че си пиши помиите и спри да интерпретираш по угоден за себе си начин нещата за да се правиш на по-величав от колкото не си.

Мега фен Аватара на draid
    Ууу явно с навършването на пълнолетие, децата изведнъж стават страшно прозорливи Нямам какво да кажа повече, аватара ти говори достатъчно

Banned Фен
    Използваш думи, чиято семантика ти е чужда, затова ти е простено, че не може да се ориентираш в конкретната ситуация.Използването на "важни" думи няма да те направи по-умен или важен от останалите събрали се тук единствено да бълват злъч по този или онзи без да видят самият себе си.Аватара е отражение на личността, той е като визитната ти картичка и едва ли си успял да го разчетеш и разкодираш посланието, което той носи и същевременно съм убедена, че твоят е избран по красота, която очевадно за теб не е най-силната ти черта.

Ахааа сега разбирам. Явно твоят трябва да показва красотата ти. Пък и аз всеки ден се гледам в огледалото, все пак 2м огледало имам в спалнята... последно като се гледах не бях толкова грозен, ама знае ли се. Важното е аватара да е красив, нали той е отражение на моята същност.
    Последно редактирано от draid : 02-15-2014 на 11:14

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    2м огледало имам в спалнята...
    ммм

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ахааа сега разбирам. Явно твоят трябва да показва красотата ти. Пък и аз всеки ден се гледам в огледалото, все пак 2м огледало имам в спалнята... последно като се гледах не бях толкова грозен, ама знае ли се. Важното е аватара да е красив, нали той е отражение на моята същност.
    Нарцистичната ти натура не може да проумее за какво и говоря.Все пак има лек и трябва сам да си го намериш тъй като това твое поведение е един вид фриволно такова.

Аха нарцис съм аз, ама не съм аз тоя с аватар като твоя

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Забрави случката.. на много хора се случва..
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на 102
    аватарите ли си мерите

Град
    София
    плофдифска курва оооо плофдифска курва....
    много обичам, когато тъпи п'утки се правят на умнички и използват фенси думи, а в същото време дори не се усещат колко безумно и нелепо звучат.

този форум адски много ми вдига самочувствието, не само разходките по улиците.

забравете случката, на много хора се случва

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от ariaaa Виж мнението
    Имам нужда да споделя със някого какво направих чувството за вина ме изяжда от вътре. Имам си сериозен приятел от 2 години но преди около година и половина си имахме малко проблеми бяхме се отчуждили един от друг и имах нужда да се почувствам желана и спах със друг ДВА пъти каква идиотка съм.......не веднъж а два пъти . Сега се разбираме чудесно но като се сетя какво съм направила и ми идва да умра как можах да го направя нямам с кого да говоря обичам го толкова много но ако разбере ще ме остави не мога без него не знам какво да правя ..
    Добре си напраила штто и той сам сигурна че е ебал други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си