- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАСНО ЧУВСТВО ЗА ВИНА ....!!!!!!!!
Аман от морални шаврантии и неориентирани пишкодръпчета дето се правят на интересни в някакъв изглупял до Н - та степен форум, тъй като в реални живот са малки бедни душици като Психопат и Draid, които освен да се мъчат да си упражняват гънката на мозъка , получила им се лятото при носене на лятна шапка, не могат да се котират никъде.
ахахахахаххахахахахахахах
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХххх ах
ахах
хахахахахахахаххахахахаха х
ахахахахахахаххах
psychopath, споделям чувствата ти. Лесно ми доскучават хора, които не ме познават, но се мъчат да определят мен и животът ми. Обърни внимание на себе си и твоя живот, имаш нужда.![]()
Много зависи от интерпретацията.А за какво пиша не е твоя работа и никога няма да стане понеже ти си поредния засегнал се въпреки, че не те визирах никъде.Но явно се чувстваш като онези двамата приказни герои за които казах.Така, че си пиши помиите и спри да интерпретираш по угоден за себе си начин нещата за да се правиш на по-величав от колкото не си.
Използваш думи, чиято семантика ти е чужда, затова ти е простено, че не може да се ориентираш в конкретната ситуация.Използването на "важни" думи няма да те направи по-умен или важен от останалите събрали се тук единствено да бълват злъч по този или онзи без да видят самият себе си.Аватара е отражение на личността, той е като визитната ти картичка и едва ли си успял да го разчетеш и разкодираш посланието, което той носи и същевременно съм убедена, че твоят е избран по красота, която очевадно за теб не е най-силната ти черта.
Ахааа сега разбирам. Явно твоят трябва да показва красотата ти. Пък и аз всеки ден се гледам в огледалото, все пак 2м огледало имам в спалнята... последно като се гледах не бях толкова грозен, ама знае ли се. Важното е аватара да е красив, нали той е отражение на моята същност.
Последно редактирано от draid : 02-15-2014 на 11:14
Аха нарцис съм аз, ама не съм аз тоя с аватар като твоя![]()
Забрави случката.. на много хора се случва..
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
плофдифска курва оооо плофдифска курва....
много обичам, когато тъпи п'утки се правят на умнички и използват фенси думи, а в същото време дори не се усещат колко безумно и нелепо звучат.
този форум адски много ми вдига самочувствието, не само разходките по улиците.
забравете случката, на много хора се случва![]()