- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
Какво за вас е романтично и кои жестове и постъпки са ви трогнали (: ?
И най-малкия жест би ме трогнал дори и една червена роза да ми подари пак би ми станало много хубаво и мило
На мен ми се вижда романтично, когато съвсем случайно се окаже, че мацката ме е слушала какво говоря. Примерно... Ддз - да си споменал как обичаш кафето преди седмица и тя изведнъж да ти го направи или купи точно същото. Само едно кафе е (No, it's not just a coffee! It's a... It's a hug!!!), но самия жест, че си е направила труда да запомни нещо толкова елементарно ме трогва.
Да прави малки жестове без да чака поводи. В много от тях бих открила романтиката.
Дап, когато слуша какво казвам и после от никъде ми подари нещо или гледаме филм, който съм казала, че е супер готиния, обаче съм нямала време да го изгледам и т.н.
Сега се сещам точно за един случай, където бяхме гледали картинката с мацките с тениските *клик*. и бях споменала, че ми харесва тази на супермен и искам такава, за да спя с нея и ми я купи известно време след това. <3 Беше толкова сладко.. жалко че ми беше голяма но пък много си я харесвам. :д
И аз имам намерение да му взема няколко неща преди да се върне, само да ми останат повече пари, че с този бал и тия документи ще обеднея за нула време.![]()
*сън*
Да ми донесе храна.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!