.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Да спрем сладкото заедно!!!

Здравейте!Проблемът ми е,че аз обожавам сладкото.Всеки ден ям в големи количества и това се отрази на теглото ми.Висока съм 1,58 и тежа 56кг.Опитах да ям много плодове да се огранича,но рано или късно манията за сладко се завръща.Та реших, че ако си имам другарче ще ми е по-лесно.За това ако има някой като мен нека да се справим заедно: )

а не.
    захарта доставя огромна енергия за мозъка, който силно се надявам да ти е от потребност.
    тренирай нещо.. и яж.. ще има някакъв резултат.. малък.

Аз пък не ям много сладко.Гледам на седмица да ям по 1-2 пъти.И си следя калориите постоянно.Но пак си оставам 68 кг на близо 1.70 височина.Просто трябва спорт и аз ще почна скоро..Няма как Но пък ме притеснява,че за 13 годишно момиче,1.70 е твърде високо.А и продължавам да раста.Надявам се,че ще спра до 1.75 най-много...Моят съвет е:Гледай калориите.Ако са твърде много (600 например),по-добре се откажи или го раздели на порции.Защото 600 калории са почти равни на едно ядене.Аз ако изям нещо сладко,пропускам ядене

Абсолютно съм съгласна, че захарта е нужна на мозъка.Но не и в това количество, в кА оето я употребява аз.Спо ртувам три пъти в седмицата, но не ми помага. А относно порциите-щом започна трябва да го унищожа целия.За това трябва да спра изцяло ,тъй като организма ми явно е привикнал.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от 1Dfan Виж мнението
    Аз пък не ям много сладко.Гледам на седмица да ям по 1-2 пъти.И си следя калориите постоянно.Но пак си оставам 68 кг на близо 1.70 височина.Просто трябва спорт и аз ще почна скоро..Няма как Но пък ме притеснява,че за 13 годишно момиче,1.70 е твърде високо.А и продължавам да раста.Надявам се,че ще спра до 1.75 най-много...Моят съвет е:Гледай калориите.Ако са твърде много (600 например),по-добре се откажи или го раздели на порции.Защото 600 калории са почти равни на едно ядене.Аз ако изям нещо сладко,пропускам ядене
    Радвай се на височината си, въпреки че ръста няма значение затова как изглеждаш. Това, че пропускаш цяло ядене заради нещо сладко звучи много зле.
    Присъединявам се към да спрем сладкото, защото не могааа Даже сега отивам да си правя мъфини

Мега фен Аватара на Hilary_
    Единствения порок, който имам и от който не бих се отказала.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    дам дам ;д
    вредно е да, води до напълняване, кариеси и тн., ама пък е толкова прекрасно! <3 захарта си е наркотик, мен ме хваща абстиненция ако повече от 2 дни не съм яла нищо сладко ;д но на теб ти пожелавам успех де, пробвай с плодове, някои хора успяват и даже им е по кеф да ядат плодове, а не сладкиши

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    ооо и аз

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз почти съм го спряла. Нямам намерение да го спирам съвсем обаче. При мен причината е друга - тренирам и се опитвам да ям повече и по-пълноценна храна, а преди имах навика, като огладнея и ме мързи, да посягам да си взема шоколад. Само в училище ям, защото хич не ми е приятно няк'ви сандвичи и такива. Ся мисля да си нося ядки (орехи, тиквено семе, бадеми) и да пробвам да заместя сладкото с тях. Иначе шейкове си пия често и не мисля да ги отказвам. Една такава тема, в която и аз да мога да се включа! (sun)

Голям фен Аватара на joannalof
    И аз вярвах,че не мога да го спра,но успях!Вече като видя вафла и не събужда никакво желание у мен Торти попринцип не обичам и ми остана само шоколадът.Препоръчвам като заместител на шоколад - мед с тахан!!!Ям по едно бурканче на седмица,засища ме и е много полезно за организма.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен
    Град
    <3
    Успех! Не се отказвам от шоколада.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    Участвам! Пристрастена съм, щом дори и стаята ми съм си декорирала с школад...положението ми е сериозно!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз издържах 9 дена без грам сладко, повече никога! Аз съм пристрастена.

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Аз издържах 9 дена без грам сладко, повече никога! Аз съм пристрастена.
    Aз 5, и на петия издивях. Пак пробвам в момента, дано е по-успешно

Аз не мога. Бях много нервна и на всякъде гледах хората как си похапват.. абстинирах. Не бих пробвала пак.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз не мога. Издържам най-много 2 седмици и това е.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Правете си "cheat" дни. Смисъл казвате си "няма да ям сладко до еди кога си", после си хапвате един ден и след това отначало. При мен действа.

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Правете си "cheat" дни. Смисъл казвате си "няма да ям сладко до еди кога си", после си хапвате един ден и след това отначало. При мен действа.
    Подкрепям, при мен също действа. Макар че пак имаше периоди, в които ми се е дояждало адски много сладко.
    Особено миналото лято .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    и аз правя така!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Май и аз това трябва да направя, защото пълното му отказване ми води до натъпкване с него

При мене не действа! Как няма да ям сладко 10 дена и само един ще ям.. ненене

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз или изобщо не ям сладко, или прекалявм ...наистина прекалявам. Не мога така в рамките на нормалното. :/ :Д

anonymous708973
    Guest
    Не подкрепям крайности. Нямам никакво намерение да отказвам шоколада завинаги. Просто гледам да ям предимно черен (70% какао) и не всеки ден. Вече си зависи - при мен работи методът да нямам шоколад вкъщи, една приятелка пък си го слага пред очите, за да "притръпне" и да не го приема като изкушение. Да, добре ми се получава. Оня ден ми се дояде, взех си 300 гр Милка Хрупкав йогурт и го опатках за ден и половина. И хич не ми е виновно.

Забелязвам, че откакто ям повече плодове и зеленчуци и ям по-често, не ям толкова шоколад - което значи, че го ям от скука, не от нужда.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Забелязвам, че откакто ям повече плодове и зеленчуци и ям по-често, не ям толкова шоколад - което значи, че го ям от скука, не от нужда.
    е естествено.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Аз мога без сладко и не ми липсва, хапвам повече плодове, но спирането на чипсовете ми беше голяма мъка, соленото ме влече повече.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си