.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Супер фен Аватара на mayaaa
    darknesswillfall ти нещо много взе да разбираш... Къде си тръгнал да казваш как ще изглежда мъха на момичетата, ако го оставят?? Плюс това, в единият пост казваш, че брадата ти оредявала, а в другия, че само космите на тялото. Айде, мълчи си, моля те.

Хахахах, големия мъж се обади. И как така космите ти уредяват избирателно? По тялото да, по лицето не? Просто ми е интересно.

Друг ефикасен метод, който ползвам повече от 15 г. е кола маска в тубичка и средна по дебелина ролка левкопласт или цитопласт ( това, което е без ихтиол, само лепенка). С показалеца намазвате горната устна и режете необходимата дължина лента. Три пъти повтаряте и в двете посоки и готово...всичко се залепя на лентата. След като се зачерви се измива с топла, а после със студена вода. Понеже на тялото си правя друга кола - тази, която е в салоните като кутия за боя, пробвала съм веднъж-дваж за устната, но ми се зачервява ужасно много и не избледнява цял ден.... Най-широката ролка левкопласт/цитопласт пък дърпа страхотно космите по тялото, лошото е, че е доста по-тънка от ролката с хартия за кола маска

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    лентички Вийт.
    Най-бързо и не боли толкова

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Ооо, това е фатална грешка! Най-вече пък с пинцета-живо мъчение. Ако са руси и светли косъмчетата-въобще не ги пипай, защото после ще станат черни и гъсти /пример-веждите/, а ако са по-тъмни-има такива лентички.
    ++++!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Не е никакво мъчение! Първият път да, след това не. С пинцета ги махам.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    не е странно изобщо , явно твоите приятелчета имат някакви комплекси , мен не ме е срам да си призная понеже не чувствам несигурност относно мъжествеността си

брадата ми и косата ми не уредяват , но по тялото да , и то само когато се бръсна целия и често , тва е уловката , ако си махам космарлаците по краката веднъж на месец нищо няма да уредее ако си имала косми само в една зона може затва да не работи при теб
    Махаш си космите на краката веднъж месечно...за мен е смешно мъж да си маха космите там, съжалявам...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Махаш си космите на краката веднъж месечно...за мен е смешно мъж да си маха космите там, съжалявам...
    Даже е тъжно, да не говорим пък за ръцете... и то със самобръсначка блякс. Сигурно на втория ден боде като таралеж

Преди години имах много повече нагъсто сега са оредели , това е защото организма трябва да използва много вещества минерали и прочее за да възобнови космите по цялото тяло , и затва оредяват тъй че не е вярно че само от кола маската оредяват
    Това е върховна глупост, не го казвай, защото има момичета, които ще го прочетат и ще ползват самобръсначка където не трябва!

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Най-бързо и не боли толкова
    Мен с кола-маската по не ме боли.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мен с кола-маската по не ме боли.
    Лентички и кола маска е едно и също. Просто лентичките ти ги дават готови.

Аз карам с лентичките на Дева. Първите няколко пъти имах големи раздразнения, но ми казаха, че кожата ми трябва да свикне с тях. Така и стана, последния път имах само леко зачервяване, което отмина за около 1-2 часа.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Даже е тъжно, да не говорим пък за ръцете... и то със самобръсначка блякс. Сигурно на втория ден боде като таралеж
    момичетата сте свикнали да ви бодат , в смисъл да ви боде освен ако не си девствена разбира се тогава не знаеш кво е

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    момичетата сте свикнали да ви бодат , в смисъл да ви боде освен ако не си девствена разбира се тогава не знаеш кво е
    Бая трябва да си тъп, за да не зацепиш какво искам да кажа и вземи се научи да пишеш правилно

Супер фен Аватара на girl91
    Стига сте му обръщали внимание на този... Скоро не бях чела по-тъпи коментари във форума от неговите!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ооо, това е фатална грешка! Най-вече пък с пинцета-живо мъчение. Ако са руси и светли косъмчетата-въобще не ги пипай, защото после ще станат черни и гъсти /пример-веждите/, а ако са по-тъмни-има такива лентички.
    +++

darknesswillfall тъп е,и още как. Добре се посмях.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    аз си ги махам с кола маска , ни после ми излизат пъпчици , които стоят от 1 до 7 дни .. мразя гии
    има ли начин да не ми излизат ?

Голям фен Аватара на Dusty
    C0oKieS, на мен не ми излизат ... Явно е въпрос от човека - от алергии и неща от тоя сорт. Аз също си ги махам с лентички .. Но мен лично бая ме боли. Правя го от три години, но още явно не съм свикнала. Според мен това е най-лесния начин. Не съм пробвала с пинсета, но само при мисълта за това ..

И да ги изрусиш пак ще си личи.Пробвай с лентички или кола маска,много по-естетически изглежда.

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Лентички и кола маска е едно и също. Просто лентичките ти ги дават готови.

Аз карам с лентичките на Дева. Първите няколко пъти имах големи раздразнения, но ми казаха, че кожата ми трябва да свикне с тях. Така и стана, последния път имах само леко зачервяване, което отмина за около 1-2 часа.
    Сигурно не ги махам както трябва,защото почти не изчезват,само боли.

Сигурно не ги махам както трябва,защото почти не изчезват,само боли.
    И аз преди бях така.След това гледам на лентата и има 2-3 косомчета. Зависи от лентите,ако ползваш на Elea е нормално нищо да не изчезне Откакто ползвам Strep не се оплаквам

Цитирай Първоначално написано от larrissa Виж мнението
    И аз преди бях така.След това гледам на лентата и има 2-3 косомчета. Зависи от лентите,ако ползваш на Elea е нормално нищо да не изчезне Откакто ползвам Strep не се оплаквам
    Бях на Veet,но както казах не се справях и вече си ходя на кола маска,много съм доволна.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Бая трябва да си тъп, за да не зацепиш какво искам да кажа и вземи се научи да пишеш правилно
    виж си никнейма като каза правопис , когато се регистрираше да не би да си се напъвала в тоалетната и да си чукнала 2 броя К

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Стига сте му обръщали внимание на този... Скоро не бях чела по-тъпи коментари във форума от неговите!
    обръщат ми внимание понеже виждат че говоря истината и се опитват да ме затапят с лъжливи твърдения , ама то тъй не става

моите коментари поне се запомнят между другото , пък ти си като бял чаршаф никой не е чувал за тебе

darknesswillfall тъп е,и още как. Добре се посмях.
    на кое се посмя , като си видя мъхчето (мустака) в огледалото ли

anonymous708973
    Guest
    Бях на Veet,но както казах не се справях и вече си ходя на кола маска,много съм доволна.
    Добре бе, как ходите с мустаци по седмица-две, докато станат достатъчно дълги за кола маска?
    Ужасно е това, аз един ден не ги изтрайвам. Ама съм с много тъмна коса де, повечето от вас сигурно са русички...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре бе, как ходите с мустаци по седмица-две, докато станат достатъчно дълги за кола маска?
    Ужасно е това, аз един ден не ги изтрайвам. Ама съм с много тъмна коса де, повечето от вас сигурно са русички...
    Ако ги махаш с кола маска и я разнасяш добре по горната устна след като отлепваш и по няколко пъти повтаряш, няма как да ти се появят на другия ден. Всичко излиза и може да провериш като си я правиш на по-увеличителната част на огледало, което малко като лупа. Гаранция! Аз поне съм вече ветеран

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си