- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мъхчето над горната устна
darknesswillfall ти нещо много взе да разбираш... Къде си тръгнал да казваш как ще изглежда мъха на момичетата, ако го оставят?? Плюс това, в единият пост казваш, че брадата ти оредявала, а в другия, че само космите на тялото. Айде, мълчи си, моля те.
Хахахах, големия мъж се обади. И как така космите ти уредяват избирателно? По тялото да, по лицето не? Просто ми е интересно.![]()
Друг ефикасен метод, който ползвам повече от 15 г. е кола маска в тубичка и средна по дебелина ролка левкопласт или цитопласт ( това, което е без ихтиол, само лепенка). С показалеца намазвате горната устна и режете необходимата дължина лента. Три пъти повтаряте и в двете посоки и готово...всичко се залепя на лентата. След като се зачерви се измива с топла, а после със студена вода. Понеже на тялото си правя друга кола - тази, която е в салоните като кутия за боя, пробвала съм веднъж-дваж за устната, но ми се зачервява ужасно много и не избледнява цял ден.... Най-широката ролка левкопласт/цитопласт пък дърпа страхотно космите по тялото, лошото е, че е доста по-тънка от ролката с хартия за кола маска
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Не е никакво мъчение! Първият път да, след това не. С пинцета ги махам.
Лентички и кола маска е едно и също. Просто лентичките ти ги дават готови.
Аз карам с лентичките на Дева. Първите няколко пъти имах големи раздразнения, но ми казаха, че кожата ми трябва да свикне с тях. Така и стана, последния път имах само леко зачервяване, което отмина за около 1-2 часа.
*сън*
Стига сте му обръщали внимание на този... Скоро не бях чела по-тъпи коментари във форума от неговите!
аз си ги махам с кола маска , ни после ми излизат пъпчици , които стоят от 1 до 7 дни .. мразя гии
има ли начин да не ми излизат ?
C0oKieS, на мен не ми излизат ... Явно е въпрос от човека - от алергии и неща от тоя сорт. Аз също си ги махам с лентички .. Но мен лично бая ме боли. Правя го от три години, но още явно не съм свикнала. Според мен това е най-лесния начин. Не съм пробвала с пинсета, но само при мисълта за това ..
И да ги изрусиш пак ще си личи.Пробвай с лентички или кола маска,много по-естетически изглежда.
виж си никнейма като каза правопис , когато се регистрираше да не би да си се напъвала в тоалетната и да си чукнала 2 броя К
обръщат ми внимание понеже виждат че говоря истината и се опитват да ме затапят с лъжливи твърдения , ама то тъй не става
моите коментари поне се запомнят между другото , пък ти си като бял чаршафникой не е чувал за тебе
на кое се посмя , като си видя мъхчето (мустака) в огледалото ли![]()
![]()
Ако ги махаш с кола маска и я разнасяш добре по горната устна след като отлепваш и по няколко пъти повтаряш, няма как да ти се появят на другия ден. Всичко излиза и може да провериш като си я правиш на по-увеличителната част на огледало, което малко като лупа. Гаранция! Аз поне съм вече ветеран![]()