Цитирай Първоначално написано от Kamikazeto Виж мнението
имам чувството че всичко това ще се окаже напразно защото след четене отново се оказва че колената се натоварват супер много при джудото което е голяма пречка за мен, защото претърпях 2 операции на дясното коляно тая година... нищо, въпреки това мисля да пообиколя и да поразпитам дали наистина е така.. иначе ако ще е бойно изкуство почти на 100 съм решил да е джудо...
Ами пич , мисля че трябва да си помислиш какво представлява джудото и защо си избрал точно него.
Мисля че си наясно че джудото включва техники за поваляне на противника и обезвреждането му на земята. Техниките в партер(земя) и боричкането наистина са тежки , и тук не включвам ключовете на краката - които при едно по-неопитно изпълнение могат да ти усучат крака/глезена и тн. Не знам с тези операции които имаш къде си тръгнал да се занимаваш изобщо със спорт които включва ключове на краката.
На мен преди години ми се получи подобна контузия , именно от такъв ключ и все още имам болки в коляното , ти с операция си тръгнал. Помисли си внимателно.
Успех !