.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Никога не бих си сменила името, вярно много им е трудно да го произнасят, ама какво да се прави, те и в България все по друг начин ме наричаха, тъй че свикнала съм . Единствено бих сменила начинът на записване, но не ми се занимава с всичката документация, която съпътства този процес.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vladii Виж мнението
    Аз се замислих за имената, които имат значение, като например Вяра и Надежда, те си имат английски варианти,съответстващи на значението им, но примерно по-скоро бих искала да ме наричат Надя, отколкото Hope
    Всяко име има значение дори да не е очеизбождащо като при Вяра и Надежда.
    Стефан има значение, Пламен има значение, Божидар, Валерия етц.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от vladii Виж мнението
    Аз се замислих за имената, които имат значение, като например Вяра и Надежда, те си имат английски варианти,съответстващи на значението им, но примерно по-скоро бих искала да ме наричат Надя, отколкото Hope

пхахаха, имената са имена, не се превеждат, иначе моя милост ще е Light на личната си карта...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

За щастие, името ми е интернационално и никой досега не е имал проблеми нито с писането, нито с произнасянето му. Но при едно евентуално двойно гражданство, с удоволствие бих се кръстила, например, Ханелоре в немския паспорт

Единствено бих си сменила името, ако не го харесвам, при никакви други обстоятелства.

Не, не бих си променила името, аз си го харесвам. Като не могат да го произнасят, ще се научат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си