.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    mysunshine
    Guest

Unhappy Помощ!Бременна ли съм?

Здравейте
    Снощи с приятеля ми правихме секс с презерватив,той го сложи добре всичко беше точно но като свършваше,малко преди да свървши го изкара и махна презерватива и след това свърши,на себе си в презерватива нямаше сперма.
    Според мен въобще няма опасност от забременяване защото видях как свършва но ме притеснява това че може да има и в мен нищо че вече го беше изкарал.
    Да изчакам ли няколко дни,за да си направя тест или директно да взема Ексапеле... още неса минали 12 часа и предполагам няма да има проблеми тъй като то е до 72,мненията за него не са добри но супер много се притеснявам дали несъм бременна..мен попринцип скоро ми свърши но все пак.Нещо да ме посъветвате

Не си бременна - е...на си !

Повече от фен
    Как може да има нещо в теб, след като е свършил върху себе си?? Наистина акълът ми не го побира. Вместо да взимаш тестове или Ескапел, вземи да се ограмотиш по темата.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от mysunshine Виж мнението
    но като свършваше,малко преди да свървши го изкара и махна презерватива и след това свърши,на себе си в презерватива нямаше сперма.
    0.о ..много оплетена работа ... или ти пишеш на висш български или аз нищо не разбирам ... или и двете

но ме притеснява това че може да има и в мен нищо че вече го беше изкарал.
    И много ми е чудно как става тя работа ? ... Спрете постоянно да вземате ескапел , туй не е бонбон и има странични ефекти , не си правете експерименти със себе си !!
    Последно редактирано от Didko_Beats : 02-15-2014 на 07:32

Супер фен Аватара на Anonys
    Грамотността спестява пари. Хубаво ти беше на св. Валентин. А на 24-ти май?

mysunshine
    Guest
    Достатъчно съм ограмотена по тази тема.. водя редовен сексуален живот даже доста често е без презерватив и момчето си знае когато иска да си свършва го изкарва и всичко е точно и досега не е имало проблем но тва е друго момче и се случи много странно нека обесня в момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим небеше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза нз супер странно досега неми се е случвало а той е много претеснителен отнася ли се домен и ми каза да пия нещо или да си направя тест,теста сигурни резултати поне в тези дни няма да получа а Ексапел е силно лекарство изчетах доста и проучих за него неискам да го пия но ме е страх ако чакам да не би после да изпусна възможността и да стане гаф...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Достатъчно съм ограмотена по тази тема.. водя редовен сексуален живот даже доста често е без презерватив и момчето си знае когато иска да си свършва го изкарва
    Прекрасно.
    Ако беше поне малко ограмотена по тази тема, щеше да знаеш, че този метод на предпазване изобщо не е достоверен. Имам приятелка на 17, която направи аборт, след като забременя от предеякулационната течност. Познавам друга, която роди, забременявайки по същия начин.

mysunshine
    Guest
    добре.. помолих за някакъв съвет по въпроса за който попитах а не за другия .. да се водим по темата

момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим небеше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза нз супер странно досега
    Незнам Anonys дали за сексуалната грамотност имаше предвид , ама правописа ти е no comment ....

изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо

E как аджеба ( тая хубава френска дума ) си го видяла да свършва а после нямало нищо ....
    Последно редактирано от Didko_Beats : 02-15-2014 на 07:52

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    в момента в който аз станах нали той го изкара презерватива си беше на мястото погледнахме но вътре нямаше нищо изкара го и тогава видяхме че свършва но незнам защо в презерватива нямаше нищо мислим си да не би да е бил спукан надухме го да видим не беше но нямаше сперма вътре,а си беше на мястото .и чак като го изкара почна да излиза
    И сега питам, ЗАЩО ти е Ескапел след като ситуацията е такава??? Нали сте проверили презерватива, не е бил спукан, просто сте видели как спермата излиза малко след като е свършил. Може да е от различни неща, не знам точната причина, но важното е, че кондома си е бил на мястото, здрав.
    Много си "ограмотена", виждаме. Поне да си беше сметнала опасните дни, като толкова си се филмирала.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Незнам Anonys дали за сексуалната грамотност имаше предвид , ама правописа ти е no comment ....
    Под общ знаменател ги слагам. И многоточието не се пише с четири точки.

mysunshine
    Guest
    тези нападки от ваша страна въобще не помагат питах едно то вие го обърнахте на съвсем друго

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не са нападки, а съвети.

Крайно необразована си по темата за секса. Това става ясно от въпросите ти тук и фактът, че смяташ, че си образована, защото видиш ли "аз го правя най-често без презерватив и досега нищо не е ставало".

Един последен искрен съвет - седни и прочети малко материал по темата, защото ще си докараш много главоболия.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Под общ знаменател ги слагам. И многоточието не се пише с четири точки.
    Oлеле , ся една точка ли ще се заяждаш ? , беше четириточие

Мега фен Аватара на draid
    Хич не си ограмотена, язък за 18-те години... знаеш ли колко неща трябва да съвпаднат, че да забременееш ? Знаеш ли какво е овулация и кога настъпва ?

Повече от фен Аватара на analgin
    Имаш сериозни пропуски както в правописа така и в общата сексуална култура, по-лошото е самочувствието за налични знания. Прочети някоя друга статийка със съвети за безопасност по време на секс в интернет, продават се и книжки с българска граматика и общи правила за правопис. Само не се заяждай на хората, че ти правят забележки.
    Прави секс с презерватив, деца не се отглеждат лесно още по-малко, когато родителите са деца и още не могат да разберат спермата в момичето ли е или върху бащата, мир и светлина по пътя ти.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Повече от фен
    Ако е момче го кръсти на гаджето си, ако е момиче - Пламена.

Онуфрий
    Guest
    Купи си една тухла 4ка и се тресни в простата тимберица.

Не си бременна, само тъпа.

Вземи 10 ескапела да се свършва веднъж за винаги...

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Вземи 10 ескапела да се свършва веднъж за винаги...
    +1

Ясно, че човек, като става въпрос за него, е доста по-параноичен от обикновено, но ти вече прекаляваш. НЯМА как да си бременна при положение че той НЕ е свършил в теб. Спи спокойно.
    ПС: Дори не си и помисляй за Ескапел в такива ситуации, дава много злобни странични ефекти и не можеш да го пиеш повече от два пъти годишно, така че не си пропилявай "шансовете", в случай че някога наистина ти се наложи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си