.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    <3

Бебешки шампоани

Ползвали ли сте (не като бебета )? Ползвате ли? Какви марки? Какво мислите?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Преди, когато ходих на дерматолог тя ми каза, че е добре да използвам бебешки шампоан.Купих си на джонсън бейби, но го използвам вече рядко, защото ми става суха и една такава грапава и гадна косата от него.Предполагам тези на бочко са по-добри.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз като бях на лекар ми казаха, че е хубаво да използвам Джонсън Бейби. Бях доволна. Бих си го купила и сега.

Супер фен Аватара на girl91
    Използвала съм само Кря Кря - всички видове. Бих си взела пак. Уж бебешките са по-деликатни и щадящи, но в състава им също съм виждала гадни съставки, така че не знам до колко е така.

Всичко, което съм виждала е със също толкова гаден състав като обикновените. Бях намерила един немски, който нямаше SLS, но нямах възможност да си го купя.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Скоро трябваше да купя бебешки шампоан за племенницата ми и реших да го изпробвам, но определено не ми хареса ефекта...косата ми беше като слама ..

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ползвали ли сте (не като бебета )? Ползвате ли? Какви марки? Какво мислите?

Редовно, но не от всички съм доволна. Ползвала съм на Джонсън и като ми изби един сърбеж..... А шампоанът не беше от тук. Последните 2 години ползвам доста неща от тук като съм изпробвала и всичките им шампоани и детето ми също. Само че доставката е доста и е добре или да ви го вземате директно или да се комбинирате няколко човека. Аз и друг път съм пускала линка за сравнение колко струва аргановото масло -био 100% , студено пресовано и т.н., аз го ползвам за салати. В скандинавските страни имат доста изисквания, заложени като законови мерки за състава на детската козметика. Всъщност навсякъде навън ако идете в аптека , ще се намери шампоан без парабени, парфюм, оцветители и силикон или фталати.

http://www.kraeuterhaus.de/content.p...eyw=eskim&st=1

Скоро си купих онлайн домашен сапун, който едва намерих и си измих косата с него, понеже ако е наистина домашен, ще има само киселина и мазнина и сега вече 7-ми ден косата ми е ок.

Ползвам такъв в момента, защото единствено от него не ми излиза пърхот. Но шампоанът е много нежен и не измива добре от първия път, така че слагам по 2 пъти на миене. Най-харесвам Джонсън, но и на Бочко не е лош.

Супер фен Аватара на weheartiit
    на мен пък не ми харесват,много бебешки съм пробвала
    ама ефекта изобщо не е хубав

Повече от фен Аватара на rositzza
    Използвам Джонсънс и съм доволна косата ми става пухкава и лесно се разресва, а с този на Бочко си беше направо невъзможно да прекарам четката си през нея

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Не ми харесват. Ползвала съм и не бебешки, а детски. И не ми харесва и той. Просто косата ми става суха, твърда и няма разресване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си