- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче от друга националност
На мен наистина ми стана интересно какво им е толкова гадното на евреите и защо всички толкова ги мразят.
Някои от вас просто преувеличават думите ми. От това, което знам за нея не е алчна, напротив даже е супер готин човек с много хубав характер, освен това вече споменах колко е красива. Не знам и аз защо, просто така съм учен от много малък, за това колко отвратителни хора са. Баба ми даже ми казваше, че евреите пиели детска кръв и ако не слушам ще ме даде на тях. Баща ми и той все по тях плюе че притежавали и оправлявали целият свят. И е така като погледнеш във всеки един бранш има много известни евреи. Та за това и на мен такива неща са ми говорили. Сега няма да се пробвам да си я върна понеже тя повече няма да ме погледне, според мен егото и е прекалено голямо за да ми прости, а и аз прошка не бих поискал. Реагирах тъпо но не мога да променя минали събития. Просто искам да я забравя а не мога, липсва ми. Същевременно и знам че не можем да сме заедно заради семейството ми![]()
Да, но и именно евреите са го убили. А и аз със такива сектантски истории и църкви не се занимавам.
Да, но именно в тяхно име е умрял.
Юдаизмът не е секта. Не говори простотии, моля те.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво значи "в тяхно име" той не е умрял по свое желание, бил е убит. И за мен всички църкви и религии са секти, тъй че не ми ги хвали. Всички са с еднакв промити мозъци от ръководителите си, било те попове, пастори, равини и така нататък.
Добре,обясни ни,моля те,защо не харесваш евреите?!Не е религията щом не вярваш в нищо.Страх те е от мургави хора с големи носове ли?Да,евреите владеят света,но това не значи че са страшни.И стига с тея стереотипи вече!както я описа тя не е като представата ти за мъже с големи носове.Впрочем,забрави я.Няма да се върне при тебе при тая обида.Предсатви си да си в чужбина някъде,да се влюбиш в някое момиче и след време да й кажеш че си българин и тя да ти се разкрещи в лицето "Българин??АА те са дебели,тъпи и нямат вътрешна канализация!Край ,не искам да те виждам повече,бай Ганьо такъв"
Не, не ме е страх от мургави хора с големи носове, просто си падам по европейски- български черти. Освен това евреите са използвачи и мързели. Искат другите да работят за тях а те ако може да не дават нищо в замяна. Нали знаете че във всяка шега има известна доза истина, така и с евреите. Като нация са гадни и не са ми неприятни. А и се притеснявам от чуждото мнение. Какво ще си кажат хората "Гледай го този, толкова не се намериха българки за него, с еврейка тръгнал" Всички ще ми се подиграват, че само еврейка може да ми върже![]()
Българите щото не сме такива?
Това са тъпи стереотипи, все едно да кажеш за някого от Габрово, че е хитра скръндза.
И пак ще попитам, като разбра фамилията ѝ що не се поинтересува? Сам си си виновен. Тя не те е лъгала, то си е било ясно, ама ти не си бил достатъчно умен да се усетиш навреме. Забрави я и си търси толкова прекрасна българка.
Еми не е ли вярно ? Ние като видим че някой е по-различен от нас и започваме да страним от него
Не знам , може би аз не го разбирам , но самия ти казваш че ти е направила впечатление - била красива , усмихната и други... а и самия начин по който си го написал говори много... А те спира една никаква фамилия
И да си дойдем на думата
Ти въобще не си търсиш жена за връзка ... ти си търсиш някаква с която да се похвалиш пред другите...продължавай в същия дух ...
Както вече казах, когато видях фамилия Бенсман не ми стана моментално ясно че е именно еврейка. Това ми звучи като западно европейско фамилно име и си помислих че или просто и харесва и за това така се е писала или има някой дядо чужденец. На вас Бенсман еврейско ли ви звучи? И с удоволствие бих си намерил прекрасна истинска българка, но тази не ми излиза от акъла вече 2ра седмица и не знам какво да правя.
И аз лично не смятам че българите са такива, как може да говориш по този грозен начин за собствената си нация?
Не знам какъв чоек трябва да си ти, наистина не знам. Както са казали преди мен направи услуга на момичето и не се занимавай поече с нея, не заслужава такъв като теб!
Щом е красива, щом си се влюбил в нея, щом я обичаш какво те бърка от каква националност е?
Сега примерно, ако й се извиниш и отново тръгнете съм сигурен, че някой ден ти отново ще я зарежеш така грозно по същите причини само, защото някой ти се присмива, че е била еди каква си.
Не мога да ти помогна... само микровълнова имам... :/
Авторе, явно баба ти и дядо ти много са те били по главата, за да си толкоЗ прост.
За първи път виждам такова нещо в този форум, обикновено зарязаният пише и се оплаква или автора пита как да остане с приятелката си, която не е "българка". Ти хем питаш какво да правиш, хем спориш с всички. В крайна сметка никой не видях да те съветва да се събереш с момичето, даже точно обратното. Стига си писал глупости и стига си се излагал, намери си българка, топ модел с IQ 150 минимум, но не забравяй да я разпиташ до 5то коляно какви са предците и, понеже при евреите до тогава се смята.
бтв: ако фамилията завършва на -берг, -баум, -ман има доста голяма вероятност носителят и да е от еврейски произход. Това ти го казвам, за да не ти се налага да пишеш 2ра такава тема в бъдеще.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Усрахте ми темата, ако за вас не е важно приятелката ви да е българка и искате децата ви да се родят мешани, по-долна класа хора, нека, това е ваша работа. Аз съм горд че съм българин и че жена ми и децата ми един ден също ще са. tactical иди живей в Израел или Африка като те кефат толкова много.
Всеки да живее и да спи с когото желае.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last