.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от *Shine* Виж мнението
    Ама защо трябва да свикваме с всичко? Има неща, с които не трябва да се свиква. То и с това да те бият в къщи се свиква, не значи, че е правилно.
    на теб точно какво ти пречат хомосексуалистите, че не схванах?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    на теб точно какво ти пречат хомосексуалистите, че не схванах?
    Трябва ли пряко да му пречат, за да не ги одобрява и харесва?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Трябва ли пряко да му пречат, за да не ги одобрява и харесва?
    не, не, нямах това предвид
    но казва, че "има неща, с които не трябва да се свиква", което просто ме наведе на мисълта, че явно му пречат с нещо повече от това просто да не ги харесва
    и аз не мога да кажа, че одобрявам или харесвам, но не ми пречи, че съществуват
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous895156
    Guest
    Е те се женят главно за да осиновяват деца. После се съмнявам да им оставят особен избор към каква сексуалност да се насочат.
    тъпомер - счупен
    Знаеш ли изобщо какво определя с каква сексуална ориентация си?

anonymous895156
    Guest
    Твърдя, че хомосексуалните са всъщност много по-нетолерантни от хетеросексуалните.
    Как така твърдиш, че хора, които се борят за равноправие, са по-нетолерантни от тези, които не искат да им го дадат? Къде си проведе проучването, че не разбрах?

една хетеросексуална двойка не обръща особено внимание накъде им отива детето, защото по дефиниция очаква то да е като тях
    точно защото по презумпция почти всички хетеросексуални родители очакват детето да има същата сексуална ориентация като тях, те не приемат нищо различно и някои са дори готови да спрат контакт с децата си при наличие на влечение към същия пол

то хомосексуалната двойка съвсем целенасочено ще го ориентира и възпитава в хомосексуалност.
    в това няма логика и моля да се обосновеш с нещо различно от "Аз така си мисля." Най-нелепото в целия ти пост е, че обясняваш, как хетеросексуалните нямат нищо против това децата им да са гейове.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Как така твърдиш, че хора, които се борят за равноправие, са по-нетолерантни от тези, които не искат да им го дадат? Къде си проведе проучването, че не разбрах?

точно защото по презумпция почти всички хетеросексуални родители очакват детето да има същата сексуална ориентация като тях, те не приемат нищо различно и някои са дори готови да спрат контакт с децата си при наличие на влечение към същия пол

в това няма логика и моля да се обосновеш с нещо различно от "Аз така си мисля." Най-нелепото в целия ти пост е, че обясняваш, как хетеросексуалните нямат нищо против това децата им да са гейове.
    Кво равноправие, бе?! Никой не е тръгнал да ги гони с вили и мотики/а явно трябва/... Къв им е проблема, че трябва да ми правят паради? Да правят квото искат, само да не ми се врат пред очите...

Мега фен Аватара на tori
    Един добър родител може да направи от детето пластелин без бой.
    Като цяло да, но хетеросексуалните родители са МНОГО по-неокей с тва, че сина им е домъкнал момче.

Никакво свикване с такава простотия!Отвсякъде пропагандират как било правилно,как била здравословна среда за отглеждане на деца и т.н. Няма такова нещо! Хомосексуалността си е чиста болест по мое мнение и такива хора трябва да се лекуват! Отделно,че и деца осиновяват и им насаждат същите глупави разбирания как било правилно,как било наред да има "двама татковци"!!!!!! Ако мъж ражда от мъж или жена от жена,би било семейство,но ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА! Така че твърдо ПРОТИВ!!!!!
    I have a dream

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    не, не, нямах това предвид
    но казва, че "има неща, с които не трябва да се свиква", което просто ме наведе на мисълта, че явно му пречат с нещо повече от това просто да не ги харесва
    и аз не мога да кажа, че одобрявам или харесвам, но не ми пречи, че съществуват
    Аз не съм казала, че ми пречат, а че не ги одобрявам и го казах в няколко мнения, не виждам какво повече има за разбиране в думите ми, освен написаното.

Димитре, няма да те цитирам, за да не правя чаршафи. Аз мнението съм си го изградила на базата на информацията около мен, главно в интернет. От статии, от новини. Аз мога да събера 2+2 и да видя за какво става въпрос. Чела съм, интересувала съм се какво се случва в скандинавските държави.
    Конкретно не съм обидила никого с различно мнение от моето в темата, така че се въздържай от обидни квалификации. Интересно как сте толкова толерантни към тези с различна сексуална ориентация, но не и към тези с различно мнение от вашето.
    За какво равноправие се борят тези хора, какво толкова им е забранено? Какви права им се отнемат? По-скоро на мен ми се отнема правото да харесвам или не харесвам нещо и да се изказвам свободно.
    А ти къде си проведе проучването. Кое прави твоето мнение по-точно, по-вярно и по-обективно от моето? Защото ми казваш, че съм счупила тъпомера? И защото Димитър го е казал, значи е вярно?

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Добре бе...Вас хомосексуални ли са ви отглеждали, та знаете как възпитават децата си?Познавате ли такива или просто си повтаряте някакви заучени тъпотии.
    Само ще помоля някой най-после да обясни как и защо точно му пречат гейовете и моля да не "защото не е правилно".

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Неутрална съм.

ТВЪРДО ПРОТИВ!!! СМЪРТ!!!

ЗА!
    Не трябва да се поставят граници на любовта, това не е нещо ненормално и трябва да се научим да приемаме това като съвсем обикновен начин на живот, не да ставаме такива, просто да не подхождаме със злоба. PEACE

Well, Значи според някой от вас е далеч по-добре за едно дете да израсне в семейство в което баща му/майка му постоянно ходи и спи с други хора. В семейство в което го бият постоянно и го подлагат на различен тормоз или такова където единия родител може да бъде дядо на детето, вместо в една хомосексуална двойка?
    Всъщност, погледнато реално, повече хомосексуални деца се раждат(израстват) в хетеросексуални семейства отколкото обратното.
    Успокойте се малко и спрете да бъдете така тесногръди, моля. Хомосексуалността съществува откакто свят светува. И не определя стойността на човек.

За. Мразя шибани хомофоби. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си