Здравейте! Момче на 16 години съм и искам да споделя за моята "любовна криза", не знам как да го нарека това. Та, аз още не съм намерил приятелка, живея в малък град, познавам всички момичета и мисля че няма да мога да си намеря сериозна приятелка в моя град. Въпросният град няма да кажа кой е, но е близо до Бургас, и се чудя тъй като съм близо, дали да си търся приятелка от Бургас. Но съм много срамежлив, не мога да се отпусна, когато говоря се паникьосвам и блокирам. Не мога да измисля теми за които да общуваме. Срамежлив съм защото, когато бях 7ми клас бях много засрамен пред почти целият град. И от тогава съм в нещо като фобия, не мога да се отпусна и не мога да забравя за този период в срам! И не знам как да направя така че да се отпусна и да не бъда толкова много срамежлив. И не знам също как да постъпя първо за да се запозная с момиче, те в Бургас не са и малко . Не съм заобиколен от момичета, както някои момчето които са само в компанията на момичета. За някои съм затворен в себе си, и е така заради срамът! Та и не знам от къде да започна, рано ми е за дискотеки например, не знам изобщо. Нищо не ми идва до ума :@