Предстои ми бал и съм тръгнала от около 2седмици да си записвам часове за грим и маникюр.На едно място ми казаха,че правят професионален грим за 30лв,който издържал 24часа (не ми се вярва) и обикновен за 15лв.Но на всякъде другаде където отидох не ми споменаха за нещо подобно,а отговора беше правим грим цената е 15лв. Та някой от вас знае ли каква е разликата и въобще имали такава.
Балът ми беше отдавна,но ми предстои сватба та и пред мен стои въпросът за грима.на балът ми си направих уж професионален грим,ама сега като се върна назад хич не беше професионално с на Avon сенките. Запази се горе-долу за нощта,но толкоз грима не съм си го гледала.15 лева за грим ми се струва много малко и предполагам няма да е с качествените продукти.Затова си заложете според мен на професионалния че да сте спокойни цяла вечер
Абе много неща могат да ти кажат... Попитай на каква марка са им гримовете. Ако ти кажат "професионална", направо си заминавай. Като ти дадат име, можеш да го провериш в интернет колко е качествено.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може би не ти се занимава, но също е идея да инвестираш в скъп грим на известна марка, който може да ползваш и след бала, и да научиш как да се гримираш - в youtube има много клипове. На моя бал почти всички момичета бяха ходили да ги гримират по козметичните салони и не изглеждаха много добре. Самите гримьорки или нямаха вкус, или просто бяха наблегнали на лъщящите цветове.