.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ROFLMAOOO Виж мнението
    Приятелката ми не знае за нищо, защото ако и кажа направо трябва да се разделим, защото постъпката ми е повече от просташка, знам. Но това момиче ме накара да се променя и отново да почувствам това, което не бях чувствал с приятелката ми от месеци.

Сега не знам какво да правя ...
    ооо мисля, че знаеш точно какво трябва да направиш!
    Не лъжи повече момичето до теб, ако имаш поне малко останало уважение към нея!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Тая па пак се изказа.Ми ти от каде разбра че той е виновен ма а?
    Ако в разговора не е станало дума за неговите чувства и за причините да е изневерил, вината е негова. Да няма сливи в устата, че да не отвори темата?

Цитирай Първоначално написано от alekota Виж мнението
    Хора , не давайте съвети , по -добре само обсъждайте ,така само задълбочавате мътилката в главата му .
    е па човека иска съвет, ние го даваме, то повечето неща, които се казват тук не е като да не са му минали през главата и без нас мътилката си е там , с нас или без нас

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Много кофти ситуация. Цялата работа се превръща в една голяма топка лайна, така че по-добре разглеждай проблемите отделно:

1. Първият ти проблем е края на двегодишна връзка - назряващата дистанция между теб и сегашната ти приятелка е стигнала до необратими пропорции. Съвсем ясно е, че няма връщане назад. Скъсай с нея и не поглеждай назад.

Това обаче ни довежда до

2. Проблем две - новия флирт. Тук нещата са по-сложни - тази, с която сте се изчукали на вилата е от един определен тип жени-хищници, които си падат по обвързани мъже. Ти си нейната плячка и ако успее да те съблазни, тя ще е постигнала върховен успех за себе си. Лошото е, че бързо ще ѝ омръзнеш, ако останеш с нея.

Засега обаче картите са в твоите ръце, така че ги изиграй правилно - остани сам за известно време, прекъсни контакт с бившата, а тази новата я разигравай, ползвай я за секс, но същевременно си търси и други варианти - ако усети, че си само неин, бързо ще намери начин да се отърве от теб. От друга страна, като я разиграваш, ти си даваш време да си събереш мислите след раздялата и да продължиш напред.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пък според мен тря'а да им биеш дузпата и на двете. Проблемът ти, преди този с връзката ти, очевидно е в липса на самостоятелност/самодостатъчност. Устата ми се разкапа да повтарям на всички, че докато не сте ок със себе си, няма връзка, която да ви накара да сте. Ти очевидно имаш проблеми със самочувствието, които очакваш да решиш със връзка, което няма да стане. Дай си време да изгладиш нещата със себе си и тогава се впускай в т'ва и он'ва.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си