.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен

CRT ТЕЛЕВИЗОРИТЕ

CRT ТЕЛЕВИЗОРИТЕ БОКЛУК ЛИ СА?Искам да чуя и ваши мнения , какво мислите по въпроса.Playstation 4 добре ли ще се играе на crt телевизор? За тея , които не знаят е от делебите и стари телевизори с електронно-лъчева тръба , марка crown 29 inch.Стар,стар- 2005г. е купуван от зора .Crt-тата по-хубави ли е от сегашните смарт телевизори ? И по-добър ли е за ps4 от този телевизор: https://www.ozone.bg/gaming-aksesoar...3d-led-smarttv ? Преди crown crt 29 inch с плосък екран се водеше за висок клас през 2005г и струваше някъде 700 лева.
    Последно редактирано от koko95 : 02-23-2014 на 17:36

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    брат, караш ме да се метна от покрива, после да се преродя и пак да се метна, после пак да се преродя и пак да се метна и така...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    брат, караш ме да се метна от покрива, после да се преродя и пак да се метна, после пак да се преродя и пак да се метна и така...
    Отговори по темата моля ти се , че да не идвам да те метна от покрива .

the PS4 ONLY has an HDMI output. There's no way to connect it to a CRT TV as it doesn't have any other video outs...
    Имаш ли HDMI изход на телевизора?

Супер фен
    Имаш ли HDMI изход на телевизора?
    Не , може да се connect-не с hdmi to scart.

хаха, така ще загубиш качество предполагам
    как очакваш тогава твоят телевизор да се сравнява с посоченият в линка
    караш ме пак да се мятам от покрива

Супер фен
    хаха, така ще загубиш качество предполагам
    как очакваш тогава твоят телевизор да се сравнява с посоченият в линка
    караш ме пак да се мятам от покрива
    Ако му сложа hdmi порт на телевизора, ще е екстра за ps4 нали?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Купил си си Плейстейшън 4-ка ( който дори е по - скъп от този телевизор от линка ) при отсъствието на подходящ телевизор?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Купил си си Плейстейшън 4-ка ( който дори е по - скъп от този телевизор от линка ) при отсъствието на подходящ телевизор?
    Обмислям покупката от Виваком на лизинг .

Супер фен Аватара на JDeel
    CRT телевизорите са идеални за ниска резолюция - тяхната си резолюция. В днешно време може да изглеждат смешни, но ако сравниш един CRT с идентичен по размер TFT телевизор, CRT-то тъпче и мачка модерната технология по яркост и динамичен обхват. Но недостатъците му са повече и напоследък започнаха да правят все по-добри телевизори, тъй че заслужено ще остане в историята. Иначе аз предпочитам да гледам телевизия на CRT, по-натурално си е някак

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    CRT телевизорите са идеални за ниска резолюция - тяхната си резолюция. В днешно време може да изглеждат смешни, но ако сравниш един CRT с идентичен по размер TFT телевизор, CRT-то тъпче и мачка модерната технология по яркост и динамичен обхват. Но недостатъците му са повече и напоследък започнаха да правят все по-добри телевизори, тъй че заслужено ще остане в историята. Иначе аз предпочитам да гледам телевизия на CRT, по-натурално си е някак
    +1, сравнение с LCD и TFT предпочитам да гледам CRT.Новите телевизори(дигитални) са чупливи като дисплей на смартфон,после ремонта им е достаааа много.На смартфона ремонта е някъде средно 40-50 лева за стъкло.Плазма(плазмените) телевизори са по-добри като картина от crt,но са забранени в ЕС ,защото харчат колкото един радиатор за отопление ,само в България не са забранение.Ако всеки си сложи по една плазма у дома , аец-овете няма да ни стигнат.Олед е най-якия телевизор в момента и си струва всеки лев за инвестиция в него.Нечуплив е.
    Аз бих добавил hdmi порт и бих си играл ps4 na crt-то у нас,поне докато не си купя oled ,ips,retina или super amoled plus.

Led LCD на finlux за 300 лева някъде 22 инча е в пъти по-зле от crt crown(2005 година-воден за висок клас) според мен.
    Последно редактирано от koko95 : 02-24-2014 на 17:41

anonymous682486
    Guest
    Защо пък си взел Плейстейшън 4? По добре да беше взел компютър на части.
    Последно редактирано от stefan7202 : 02-24-2014 на 11:19

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    Защо пък си взел Плейстейшън 4? По добре да беше взел компютър на части.
    И как да го мъкна тоя компютър постоянно с мене и да си цъкам.PS4 e като лаптоп-портативен.Обмислям да го взема на лизинг от Виваком 29,90лв за 2 години .

anonymous682486
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    И как да го мъкна тоя компютър постоянно с мене и да си цъкам.PS4 e като лаптоп-портативен.Обмислям да го взема на лизинг от Виваком 29,90лв за 2 години .
    PS4 на изплащане за 2 години ще ти излезе общо 717лв, плюс това и телевизор до 900 лв, а хем ти трябват допълнителни 150 лв да си купиш една игра. Общо ти излиза 1050лв без PS4. Проблема е в игрите за ps4, понеже е нова конзолата игрите варират от 70лв до 200лв. А аз съм сигурен, че после ще искаш други игри да си купиш. А това са много много пари. Но това си е твой проблем дали ще затънеш с кредити и дългове
    Последно редактирано от stefan7202 : 02-25-2014 на 09:53

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    PS4 на изплащане за 2 години ще ти излезе общо 717лв, плюс това и телевизор до 900 лв, а хем ти трябват допълнителни 150 лв да си купиш една игра. Общо ти излиза 1050лв без PS4. Проблема е в игрите за ps4, понеже е нова конзолата игрите варират от 70лв до 200лв. А аз съм сигурен, че после ще искаш други игри да си купиш. А това са много много пари. Но това си е твой проблем дали ще затънеш с кредити и дългове
    Какво затъване бе, вие луди ли сте?Едно пс4+хак, един кабел hdmi to scart и ще си цъкам .

anonymous682486
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Какво затъване бе, вие луди ли сте?Едно пс4+хак, един кабел hdmi to scart и ще си цъкам .
    PS4 е нова конзола и не може да се хакне, а плюс това няма торент игри за ps4. Както казах ако си вземаш PS4 ще се наложи са си купуваш игри, а тези игри са бая пари.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Купи си първо телевизор и след това започни да затъваш с кредити и дългове.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Не съм чул вече да хакват и РС4, но може. Гледай да не хакнеш себе си. Относно ЦРТ - не вярвам да може да се мери с който и да е от останалите дисплеи, даже не вярвам да харчи по-малко от плазма. Като цяло разсъжденията ти са в тон "кисело грозде". Но като имаш ЦРТ, ползваш го.
    Последно редактирано от ZloboMiR : 02-26-2014 на 03:18

Мега фен Аватара на an7raks
    Коко, човече, или си някакъв трол, или си абсолютен галош... Как ти се струва да играеш на подобна резолюция?
    CRT-то е по-добро от евтините LCD-та по отношение на цветовете и времето за реакция, но откъм разделителна способност го няма...

Мега фен Аватара на draid
    CRT като технология има доста предимства пред съвременните телевизори, най-вече в цветовете, ама да играеш на CRT е пълно безумие, не бих си и помислил да седна да играя конзола на нещо под FULLHD, особено пък PS4. Представям си как си вземам Tomb Raider за PS4 и вместо да се размажа от кеф по графиката гледам някаква кутия....

anonymous682486
    Guest
    Съгласен съм! Предлагам ти да си купиш този телевизор http://www.emag.bg/televizor-led-sam.../pd/EFCBKBBBM/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си