- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- CRT ТЕЛЕВИЗОРИТЕ
CRT ТЕЛЕВИЗОРИТЕ БОКЛУК ЛИ СА?Искам да чуя и ваши мнения , какво мислите по въпроса.Playstation 4 добре ли ще се играе на crt телевизор? За тея , които не знаят е от делебите и стари телевизори с електронно-лъчева тръба, марка crown 29 inch.Стар,стар- 2005г. е купуван от зора
.Crt-тата по-хубави ли е от сегашните смарт телевизори ? И по-добър ли е за ps4 от този телевизор: https://www.ozone.bg/gaming-aksesoar...3d-led-smarttv ? Преди crown crt 29 inch с плосък екран се водеше за висок клас през 2005г и струваше някъде 700 лева.
Последно редактирано от koko95 : 02-23-2014 на 17:36
брат, караш ме да се метна от покрива, после да се преродя и пак да се метна, после пак да се преродя и пак да се метна и така...![]()
Имаш ли HDMI изход на телевизора?the PS4 ONLY has an HDMI output. There's no way to connect it to a CRT TV as it doesn't have any other video outs...
хаха, така ще загубиш качество предполагам
как очакваш тогава твоят телевизор да се сравнява с посоченият в линка
караш ме пак да се мятам от покрива![]()
CRT телевизорите са идеални за ниска резолюция - тяхната си резолюция. В днешно време може да изглеждат смешни, но ако сравниш един CRT с идентичен по размер TFT телевизор, CRT-то тъпче и мачка модерната технология по яркост и динамичен обхват. Но недостатъците му са повече и напоследък започнаха да правят все по-добри телевизори, тъй че заслужено ще остане в историята. Иначе аз предпочитам да гледам телевизия на CRT, по-натурално си е някак![]()
+1, сравнение с LCD и TFT предпочитам да гледам CRT.Новите телевизори(дигитални) са чупливи като дисплей на смартфон,после ремонта им е достаааа много.На смартфона ремонта е някъде средно 40-50 лева за стъкло.Плазма(плазмените) телевизори са по-добри като картина от crt,но са забранени в ЕС ,защото харчат колкото един радиатор за отопление,само в България не са забранение.Ако всеки си сложи по една плазма у дома , аец-овете няма да ни стигнат.Олед е най-якия телевизор в момента и си струва всеки лев за инвестиция в него.Нечуплив е.
Аз бих добавил hdmi порт и бих си играл ps4 na crt-то у нас,поне докато не си купя oled ,ips,retina или super amoled plus.
Led LCD на finlux за 300 лева някъде 22 инча е в пъти по-зле от crt crown(2005 година-воден за висок клас) според мен.
Последно редактирано от koko95 : 02-24-2014 на 17:41
Защо пък си взел Плейстейшън 4? По добре да беше взел компютър на части.
Последно редактирано от stefan7202 : 02-24-2014 на 11:19
PS4 на изплащане за 2 години ще ти излезе общо 717лв, плюс това и телевизор до 900 лв, а хем ти трябват допълнителни 150 лв да си купиш една игра. Общо ти излиза 1050лв без PS4. Проблема е в игрите за ps4, понеже е нова конзолата игрите варират от 70лв до 200лв. А аз съм сигурен, че после ще искаш други игри да си купиш. А това са много много пари. Но това си е твой проблем дали ще затънеш с кредити и дългове![]()
Последно редактирано от stefan7202 : 02-25-2014 на 09:53
Не съм чул вече да хакват и РС4, но може. Гледай да не хакнеш себе си. Относно ЦРТ - не вярвам да може да се мери с който и да е от останалите дисплеи, даже не вярвам да харчи по-малко от плазма. Като цяло разсъжденията ти са в тон "кисело грозде". Но като имаш ЦРТ, ползваш го.
Последно редактирано от ZloboMiR : 02-26-2014 на 03:18
Коко, човече, или си някакъв трол, или си абсолютен галош... Как ти се струва да играеш на подобна резолюция?
CRT-то е по-добро от евтините LCD-та по отношение на цветовете и времето за реакция, но откъм разделителна способност го няма...
CRT като технология има доста предимства пред съвременните телевизори, най-вече в цветовете, ама да играеш на CRT е пълно безумие, не бих си и помислил да седна да играя конзола на нещо под FULLHD, особено пък PS4. Представям си как си вземам Tomb Raider за PS4 и вместо да се размажа от кеф по графиката гледам някаква кутия....
Съгласен съм! Предлагам ти да си купиш този телевизор http://www.emag.bg/televizor-led-sam.../pd/EFCBKBBBM/