.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Еднообразието в една връзка....

Здравейте, смятате ли че ако обичате много един човек, но еднообразието в една връзка би ли убило връзката ви !?
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Да. Честото виждане. Постноянното говорене по телефона, или смс-и. Нередовния секс. Липсата на доверие. Или както ти казваш, еднообразнието. В продължение на една година едно и също всеки ден. Знае се кога се чувате по телефона, кога се виждате, къде ходите, какво правите...досадно е. Определено съсипва връзки.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Еднообразието си го правят хората сами... Има много начини да разнообразиш връзката.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Когато обичаш някого, не ти е еднообразно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    подкрепям

Супер фен Аватара на Cloud9
    Точно!

И като чуя някой с връзка 5 месаца,например,вече да му е еднообразно,ми се изправят косите.Еднообразие има като минеш определена възраст,имаш деца,работа и малко време за забавление.И пак това не е причина нито за раздяла,нито за изневяра!

Мега фен Аватара на RapExotic
    ^Да, но влюбването трае между 8-11 месеца. Доказано е. След това остават чувства като обич, привързаност, безразличие .. За това ако няма разнообразие във връзката след тази една година тя е обречена на провал.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ^Да, но влюбването трае между 8-11 месеца. Доказано е. След това остават чувства като обич, привързаност, безразличие .. За това ако няма разнообразие във връзката след тази една година тя е обречена на провал.
    Мен вече шеста година все ми е разнообразно... знам ли... сигурно съм проспала първата година...

Първо какво значи влюбването?Какви са тея изследвания дето го доказват?Привързаността не е чувство.Аз мога да кажа че още съм влюбена в моя приятел и обожавам да правим еднообразни неща.любовта,колкото и да ни се иска понякога,не е математика.Никой не може да сметне колко време е нормално да обичаш и да си влюбен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Мен вече шеста година все ми е разнообразно... знам ли... сигурно съм проспала първата година...
    Именно. Точно разнообразието крепи връзката.

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Първо какво значи влюбването?Какви са тея изследвания дето го доказват?Привързаността не е чувство.Аз мога да кажа че още съм влюбена в моя приятел и обожавам да правим еднообразни неща.любовта,колкото и да ни се иска понякога,не е математика.Никой не може да сметне колко време е нормално да обичаш и да си влюбен.
    Влюбването е химически процес, който протича между двама души, когато те са съвместими. То не зависи от нас. Не случайно е възникнал изразът "Има химия между вас". Та точно този процес трае между 8-11 месеца. Има много изследвания, които го доказват (мързи ме да търся статии , но ако цъкнеш в Гугъл ще откриеш поне няколко). И между влюбване и любов има разлика. Любовта може да трае и цял живот, но не и влюбването. А за да трае тази любов, или по-точно е да я наречем обич трябва разнообразие.

п.п. Също и привързаността си е едно доста интересно чувство, което кара доста хора да си мислят, че е любов, и да стоят в една връзка. Всъщност реално то е просто страх от промяната.
    Последно редактирано от RapExotic : 02-24-2014 на 12:23

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Да. Честото виждане. Постноянното говорене по телефона, или смс-и. Нередовния секс. Липсата на доверие. Или както ти казваш, еднообразнието. В продължение на една година едно и също всеки ден. Знае се кога се чувате по телефона, кога се виждате, къде ходите, какво правите...досадно е. Определено съсипва връзки.
    и при мен е така

Град
    Варна
    Именно. Точно разнообразието крепи връзката.
    Всеки ден правим едно и също. Ходим на работа, прибираме се, готвим, чистим, перем, подреждаме гардероба, оправяме на котката тоалетната... И други такива, разнообразни домашни битовизми.
    Не си мисли, че всеки ден ме води на различно място, подарява ми различни цветя или пробваме нови сексуални пози.
    Не еднообразието убива връзката. А изчезналата връзка води до еднообразие.

[QUOTE=LadyDi;11035703 Не еднообразието убива връзката. А изчезналата връзка води до еднообразие.[/QUOTE]

И да искам просто по-съгласна не мога и да бъда!

Супер фен Аватара на Anonys

Влюбването е химически процес, който протича между двама души, когато те са съвместими. То не зависи от нас. Не случайно е възникнал изразът "Има химия между вас". Та точно този процес трае между 8-11 месеца. Има много изследвания, които го доказват (мързи ме да търся статии , но ако цъкнеш в Гугъл ще откриеш поне няколко). И между влюбване и любов има разлика. Любовта може да трае и цял живот, но не и влюбването. А за да трае тази любов, или по-точно е да я наречем обич трябва разнообразие.
    Оф.. като почнете с тея глупости... "химиите" не продължават в 8-11 месеца, а когато си ги направиш, защото те са хормони - окситоцин, допамин, фенилетиленамин, феромони, серотонин, тестостерон, естроген, адреналин, вазопресин. Така че, ако нещо ви липсва - вижте как се набавя. Да ви имам и изказванията.

Супер фен Аватара на paradosou
    Не еднообразието убива връзката. А изчезналата връзка води до еднообразие.
    съгласна

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Точно!

И като чуя някой с връзка 5 месаца,например,вече да му е еднообразно,ми се изправят косите.Еднообразие има като минеш определена възраст,имаш деца,работа и малко време за забавление.И пак това не е причина нито за раздяла,нито за изневяра!
    Напротив, връзката може да се пренасити, ако ще и да е от 2 месеца - стига да си говорите постоянно по телефона, да си чатите през останалото време и да забравите напълно за околния свят. Това продължава известно време, след което сте си казали 10000000000000 пъти "обичам те" във всички всевъзможни вариации, наспамили сте си фейсбуците до пръсване с ваши снимки, целувчици и любовни статуси, чукали сте се по 3-4 пъти всеки ден, обиколили сте всички кафета и като цяло вече няма накъде повече да се разрастне вашата "Любов".

Следват скандали, караници, сърдения, сдобрявания, изневери, скъсвания, събирания. Накрая вече толкова сте си дотегнали, че не искате да се виждате и всичко свършва.

Това е само въпрос на време.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Здравейте, смятате ли че ако обичате много един човек, но еднообразието в една връзка би ли убило връзката ви !?
    Да, определено. Няма нищо по оттегчаващо от това (като изключим скандалите).
    Заедно с него, почти винаги ми се изпарява и желанието за каквото и да е било друго във връзката.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Напротив, връзката може да се пренасити, ако ще и да е от 2 месеца - стига да си говорите постоянно по телефона, да си чатите през останалото време и да забравите напълно за околния свят. Това продължава известно време, след което сте си казали 10000000000000 пъти "обичам те" във всички всевъзможни вариации, наспамили сте си фейсбуците до пръсване с ваши снимки, целувчици и любовни статуси, чукали сте се по 3-4 пъти всеки ден, обиколили сте всички кафета и като цяло вече няма накъде повече да се разрастне вашата "Любов".
    Това,дето го описваш,не е любов,а убиване на време и имитиране на чувства колкото да не кажат другите че си толкоз смотан че никой не те харесва.Не мога да разбера как според вас да обичаш значи да прекараш по-малко време с един човек."Мило,много те обичам,ама ми омръзваш вече."
    Живеем от повече от година с приятеля ми,неразделни сме от повече от 3 години и всяка секунда без него е гадна.Във фейсбук няма наши снимки, не си пращаме целувчици и емотиконки с животинки постоянно,чуваме се по телефона поне 3 пъти на ден /работим на различни места/ и всяка вечер се чакаме на едно място за да се прибираме заедно ,защото и секунда по-малко заедно е цяла вечност.That's love,bitch!

Еднообразието не е в това в кое кафе ходите, колко пъти на ден се чувате, всеки ден ли се виждате и къде. Еднообразието идва, когато човекът до теб не може да ти създаде (нова) емоция, когато сте спрели да се развивате духовно и личностно, и очаквате човекът отсреща да ви направи щастлив (да запълни празноти, за които сам трябва да се погрижиш).

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Еднообразието не е в това в кое кафе ходите, колко пъти на ден се чувате, всеки ден ли се виждате и къде. Еднообразието идва, когато човекът до теб не може да ти създаде (нова) емоция, когато сте спрели да се развивате духовно и личностно, и очаквате човекът отсреща да ви направи щастлив (да запълни празноти, за които сам трябва да се погрижиш).
    Може ли да те обичам? :ОООО прекрасно казано!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Може ли да те обичам? :ОООО прекрасно казано!
    и аз тва си мислех
    за чувстваш еднообразие във връзката, значи нещо със самата връзка не е съвсем в ред

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Точно еднообразието е едно от последните неща, които биха били способни да убият връзката ми. Не знам дали аз си го интерпретирам по различен от общоприетия начин, но не просто не ми пречи, ами намирам огромно очарование в него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Точно еднообразието е едно от последните неща, които биха били способни да убият връзката ми. Не знам дали аз си го интерпретирам по различен от общоприетия начин, но не просто не ми пречи, ами намирам огромно очарование в него.
    щото еднаквост и повторяемост не е същото като еднообразие
    на теб не ти е еднообразно във връзката, въпреки че правите еднообразни неща... methinks...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Демек, намираш очарование в това всеки ден да му правиш кафе в 6.30 сутринта, да сти звънни обедната почивка, за да те пита как си, и вечер заедно да гледате филми на дивана по HBO. :Д Мхм, разбирам те и (ако това изобщо искаше да кажеш) съм съгласна с теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може би, защото се свързва с постоянство.

Зависи от хората като цяло. Виждала съм как двама души се разделят точно защото е настъпило необратимо еднообразие във връзката им. Ако е от сравнително скоро може да се поправи, но ако е продължило да съществува дълго време, то най-вероятно ще доведе до край, ако не на връзката, то на чувствата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си