- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето използва вибратора ми
Може да си имам приятел, но си имам и вибратор. Днеска сутринта преди да тръгне на работа приятелят ми си беше сложил в дупето си вибраторът ми. Той се беше скрил в другата стая, но аз случаино го видях, докато си търсех телефона. Отначало много се притесни. След това го оспокоих . Нормално ли е мъж да използва вибратор? Да му купя ли един вибратор или да му давам моят да използва?
ахахаха...мисля, че най-доброто решение е да му вземеш един (задължително да бъде черен)![]()
А защо да обърне резбата, ако си слага вибратор отзад? Това не е за притеснение. Гей е човек, който харесва индивиди от същия пол. Ти пак може да си харесваш жени, и да ти е кеф да ти правят масаж на простатата. Демек, жената да ти го прави въпросния масаж.
Вибратора ако го ползвате двамата, хубаво е да го почиствате след това![]()
Мисля, че аз ако го видя това няма да реагирам толкова спокойно като теб ... НЕ е нормално според мене нещо гнило има в тая работа ама не знам какво... Единственото нормално нещо което мога да ти кажа е да говориш с него нищо друго не ми идва на акъла което да не е грубо ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Така реагирах, защото разбрах, че му харесва усещането. Когато обичам някога най-важното за мен е този човек да е щастлив. Мисля, че нетрябва да му се карам, защото това все пак е вибратор не е мъж или жена. Той не си пада по мъже. Ако си падаше щях да разбера. Решила съм вече да му взема един вибратор.
Между другото много хетеросексуални мъже харесват т.н. масаж на простата, малко го осъзнават и признават. Говорила съм с няколко, които харесват оралната любов да се насочи и малко по-надолу от тестисите. Тази ситуация просто е малко по-хард.![]()
малко са опитали и признават според мен .... Който познавам и е опитал той го е харесал но това съвсем не означава гей педал или каквото и да е др !
Купи си пенис колан и му разцепи анала.
Welcome to the Jungle...
Само да спомена, че тук няма нищо гейско. Човекът харесва масаж на простатата. Това, че повече тук са не пораснали и пораснали пубертетчета, не прави същия човек (или друг гей). Гей е да харесваш и да искаш да правиш секс с индивид от същия пол. В това няма нищо сложно. Това, че някой мъж го е страх, че ако му пипнат задника с пръст и ще стане гей е страшно смешно и детинско. А гей може да е и жена. Като цяло няма нищо гей, да ти направят масаж на простатата. Даже е полезно. За удоволствието няма да коментирам. Носете си капаците на очичките, но моля, не ги натрапвайте на всички останали. Най-важното, мислете с тези глави, преди да напишете нещо.
Днеска се погрижих с покупките. Взела съм си пенис колан и съм решила да го използвам. Взела съм му и вибратор.