- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
За Санса не съм съгласен с теб. Единственият път, когато наистина постъпи лошо беше случката с Аря, Джофри, Нимерия и онова момче - Мика май се казваше.В останалите случаи, обаче, просто е изключително уплашена от кралицата и Джофри. Сигурен съм, че 99,9999% от тринайсетгодишните момичета биха се държали по същия начин. Но с нея тепърва ще се случват интересни неща и в книгите и в сериала.
Що се отнася до Старките, не ги харесвам точно, защото са ми изключително далечни от образа на владетели. На такава позиция просто НЕ МОЖЕ без лъжи, тайни, кроежи и интригиТе точно заради честността си дойдоха на този хал
От друга страна са преуспяващите (засега) Ланистъри, защото си имат лорд Тивин. Той може да е всякакъв, но никой не може да ме убеди, че има по-голям и успешен стратег в Седемте кралства от него
YSMF - силно се надявам в следващите книги да видим Скагос и еднорозите, но през очите на кой е въпросът![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..